2777
2789
عنوان

شوهرم پول توجیبی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 80 پست

اینجوری هر شب پولاشو میگیرم ۲۰تومن میدم بهش

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=92290542]عزیزم غصه نخور . شوهر منم بهم پول تو جیبی نمیده😐[/QUOTEی راهکار پیداکنیم پس ما چیکا ...

خخخخ.‌عزیزم من چندین ساله که کار میکنم . اگه کار نمیکردم که سالی یه بار مانتو هم بزور میخریدم واسه خودم😐

اخه شوهرتو خوبه دیگ چیزی نمیگه واینکار نمیکنه اگه مثل بقیه بود این نمیگفتی 

شوهرم دوس نداره کار کنم گفته کار میکنم میارم میدم بهت ولی نرو سرکار خسته میشی

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
شوهرم دوس نداره کار کنم گفته کار میکنم میارم میدم بهت ولی نرو سرکار خسته میشی

شوهر منم اونجوری میگه ،برخلاف این هرماه بایدیادش بندازم پول بده!واقعا ادم خسته میشه باگفتن هرکس بایدخودش بفهمه چکار کنه ونکنه من ناراضیم ازته دلم واقعا مجبورم تحمل میکنم