2777
2789
عنوان

شوهرم پول توجیبی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 80 پست
درکت میکنم واقعا من خودم الان پشیمونم شاغل نشدم خوبه خودت پول داشتی ترمیم کردی منتی نشده پول خودت بو ...

پارسال هم یمشکلی برام پیش اومد شوهرم پول نداد منم انگشتر عقدمو فروختم بعد مادر شوهرم همش میگفت به بابات بگو خوب قسر در رفتی..کاش حداقل میدونستم که پشت سر نمیگن بچمون خیلی به زنش میرسه و فلان و بهمان اینقد اذیت نمیشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم راهش منطقي صحبت كردنه براش شام عالي درست كن كلي مهربون باش بعد بهش بگو در مورد يك موضوعي كه ...

بخدا خیلی گفتم ولی همش دادوبیداد میکنه که برو خداروشکر کن شکمت سیر میشه..یامیگه خوشی زده زیر دلت

همه ی مردها اینجورین کسی نیس بگه کلا راضیم 

شوهر من اگر بخودش باشه خسیس نیست ولی مادر شوهر عوضی تازه به دوران رسیده ای دارم که دایم چسبیده در ک ون شوهرم کوکش میکنه.شوهرمم بچه ننه فکر کرده من دشمنشم پولش رو خرج هر چیزی میکنه جز زنش

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
پارسال هم یمشکلی برام پیش اومد شوهرم پول نداد منم انگشتر عقدمو فروختم بعد مادر شوهرم همش میگفت به با ...

حق بهت میدم واقعا حق باتوعه چون میدونم چجورین مردها ،واقعا احساس افسردگی میکنم کم کم احساس میکنم توخونه ماندن وغیره 

مرداروبایدبهشون اقتداربدی باید بهش بگی من پول میخوام شایدخواسته باشم یک چیزی بخرم 

عزیزم دفه اول میده دفه دوم میده دفه سوم دیگه سروصدا شروع میشه..ولی وقتی خودش پول بده میفهمه وظیفشه که مبلغی به همسرش بده

بگم میده.ولی نمیشه که همش بش بگم 

شوهر من هر چی پول در میاره میده من بعد من مشخص میکنم ک تو کیفش چقد پول بمونه

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

هرچه قدرهم به مردها بگی بی فایدس پول بده وغیره چون درس بشونیستن برامون فقط اعصاب خورد کنی باقی میمونه شوهرمنم اینجوری خسیس نیس پول خرج میکنه برام ولی تانگم بمنم پول بده ولازم میشه اونوقت به یاد می افته هرماه