2777
2789
عنوان

شوهرم پول توجیبی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐خداشفات بده عزیزم.اون باید علم غیب داشته باشه؟ خدا زبون داده مردم نیازشونو بهم بگن.اینجوری بچگانه ...

عزیزم بچگانه نیس واقعیت !!!اما مردها این درک ندارن متاسفانه اعصاب ادم خورد میکنن

بهتره شاغل میشدیم منت نمیکشیدیم واقعا خود من اشتباه کردم شاغل نشدم 

من یمدت کار کردم پولمو جمع کردم یهو دندونم خراب شد بهم گفت پول داری برو دندونتو درست کن باورتون میشه پولم کمبود یه کلام نگفت خودم بقیشو بهت میدم

من یمدت کار کردم پولمو جمع کردم یهو دندونم خراب شد بهم گفت پول داری برو دندونتو درست کن باورتون میشه ...

درکت میکنم واقعا من خودم الان پشیمونم شاغل نشدم خوبه خودت پول داشتی ترمیم کردی منتی نشده پول خودت بود الان شوهرت میداد هی منت میذارن خوب شد دادیم فلان کار کردیم 

عزیزم بچگانه نیس واقعیت !!!اما مردها این درک ندارن متاسفانه اعصاب ادم خورد میکنن

اره واقعا.همونطور که شب تا صب بی نگفت غذا درست میکنیم لباس میشوریم توفع داریم بی نگفت  هم پول بدن

نه عزيزم راهش منطقي صحبت كردنه براش شام عالي درست كن كلي مهربون باش بعد بهش بگو در مورد يك موضوعي كه بارها صحبت كردم اما بي فايده بوده مسخوام يكم جديتر بگم و نيازتو بيان كن نميخواد گذشته يا شرايطتو بزني تو سرش اما بگو كه در رفاه بودي و دلت يكم استقلال مالي ميخواد و اگر از پسش بر نمياد بايد اجازه كار بيرونو بده

اره واقعا.همونطور که شب تا صب بی نگفت غذا درست میکنیم لباس میشوریم توفع داریم بی نگفت  هم پول ب ...

منم نظرت کاملا موافقم منم میخوام بدونی که بگی وغیره پول بدن درک داشته باشن زنم به پول نیاز داره ،من الان این فکر میکنم هرچه خوبی کنیم والله بی فایدس اصلا قدرادم نمیدونن جز اعصاب خورد کردن

شوهر منم به لطف مادر شوعر نمونم همینطوریه...

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو