شوهرم از همه لحاظ خوبه خرج خونه روهم میده وخیلی بقول خودمون بخرجه ولی پول اصلا دست من نمیده یبار نشده پول بهم بده بگه هر چی دوستداری بخر الان سه سال ازدواج کردم یتیکه طلاهم برام نخریده خیلی کنار میام ولی وقتی بهم میگه که من خیلی بهت میرسم وخرجت میکنم واقعا ناراحت میشم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزيزم راهش منطقي صحبت كردنه براش شام عالي درست كن كلي مهربون باش بعد بهش بگو در مورد يك موضوعي كه بارها صحبت كردم اما بي فايده بوده مسخوام يكم جديتر بگم و نيازتو بيان كن نميخواد گذشته يا شرايطتو بزني تو سرش اما بگو كه در رفاه بودي و دلت يكم استقلال مالي ميخواد و اگر از پسش بر نمياد بايد اجازه كار بيرونو بده
اره واقعا.همونطور که شب تا صب بی نگفت غذا درست میکنیم لباس میشوریم توفع داریم بی نگفت هم پول ب ...
منم نظرت کاملا موافقم منم میخوام بدونی که بگی وغیره پول بدن درک داشته باشن زنم به پول نیاز داره ،من الان این فکر میکنم هرچه خوبی کنیم والله بی فایدس اصلا قدرادم نمیدونن جز اعصاب خورد کردن
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو