2777
2789
عنوان

شوهرم پول توجیبی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 80 پست

مال منم اهمیت نمیداد ،ادمش کردم گفتم خونه ی بابام پادشاهی میکردم اومدم اینجا بدبخت شدمو فلان،ماهی چن تا مانتو میخریدم، دید خیلی خودمو پرتوقع نشون میدم الان یادگرفته میده

خب مگه شوهر ماها میده :)) وضع خرابه ها ، در جریانی ؟ تو صف گوشت وایمیسیم بعد دقدقه ی تو یه تیکه طلا ...

شرایط منو نمیدونی که اینقد راحت نظر میدی محتاج یه تیکه طلا نیستم این بی تفاوتی شوهرم ازارم میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاشون صحبت كن شايد نميدونن چون رفتارشون خوبه براشون مودبانه توضيح بده

خیلی گفتم همش میخواد توجیح کنه.بخدا شده گفتم روزانه پول بده پس انداز کنم برا بچه بعد میگه چه کاریه خودم جمع میکنم ولی اگه خواهر خودش بود میگفت خواهرم بدبخت چقد بفکر زندگی بچه هاشه😐

خوب کردی خوشبحالت..من اینطور بگم میگه خو برو خونه بابات 

اروم اروم روش کار کن ی دفه درس نمیشه،واقعا به این جمله فکر کن چقد واقعیته زنی ک خرج نداره ارج نداره،چقد بشوریمو بسابیم

اروم اروم روش کار کن ی دفه درس نمیشه،واقعا به این جمله فکر کن چقد واقعیته زنی ک خرج نداره ارج نداره، ...

الان سه ساله اروم بهش میگم ولی هر دفه همینطوره...بدون اجازش نمیتونم چیزی بخرم ولی خواهرش بدون اجازه شوهرش کارتو میبره کمد و وسیله میخره بعد خانواده شوهرم همش میگن بفکر زندگیشه ولی ما اینکارو بکنیم میشیم بیشعور و بی درک

الان سه ساله اروم بهش میگم ولی هر دفه همینطوره...بدون اجازش نمیتونم چیزی بخرم ولی خواهرش بدون اجازه ...

اخی اره درک میکنم،اینم از خواهر احمقش هی تعریف میکنه ، سه سالم زیاده،من تازه چن ماهه ازدواج کردم ،یکی بهم یادداد از اولش ازش بخواه زیادم بخوا،خدا خیرش بده

😐خداشفات بده عزیزم.اون باید علم غیب داشته باشه؟ خدا زبون داده مردم نیازشونو بهم بگن.اینجوری بچگانه ...

راس میگه استارتر مرده هم درک وشعور داشته باشه همیشه که نباید بهش گفت پول بده 

😐خداشفات بده عزیزم.اون باید علم غیب داشته باشه؟ خدا زبون داده مردم نیازشونو بهم بگن.اینجوری بچگانه ...

نه سوال منو درک نمیکنی من مشکلم چیز دیگه ای..اینکه برام خرجی نمیکنه پولی دستم نمیده ولی همش منت کارایی که میکنه رو هم خودش هم خاتوادش میزارن سرم میخوام