2777
2789

اگه مشاور مطمعن وکاردرستیه بله حتما باید گفت درمورددرمانم بله میشه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استادم همیشه میگفت اگه مشکل افسردگی یا روحیتون حتی اگه خیلی بالا ووخیم بود ب هیچ وجه قرص نخورین چون قرصا مقطعی هستن و بعداز ی مدت دیگه تاثیر نداره وب ناچار باید دوز قرصا رو بیشتر وبیشتر کنی ک خودش تموم سلولای مغز رو نابود میکنه و اکثرا دچار فراموشی میشن😞من رشتم اسیب شناسی اجتماعیه

دکتر هلاکویی همیشه تاکید می کنه روانشناس و مشاور باید هم جنس فرد باشن  یعنی خانم بره پیش مشاور ...

منم موافقم کلا مشاور اقا نمیشه واسه خانوما ..ادم ناخوداگاه مغروره در برابر جنس مخالف اینکه بخواد کل ریز جزئیات و مشکلاتشو بگه خیلی سخته

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
استادم همیشه میگفت اگه مشکل افسردگی یا روحیتون حتی اگه خیلی بالا ووخیم بود ب هیچ وجه قرص نخورین چون ...

مگه ميشه اگه اوضاع وخيم باشه خطرناك هست اسيب جاني بخودش ياديگران

قرص ب وقتش لازم هست كسي ك اينو ميگه تخصص كافي نداره !

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
استادم همیشه میگفت اگه مشکل افسردگی یا روحیتون حتی اگه خیلی بالا ووخیم بود ب هیچ وجه قرص نخورین چون ...

عزيم وقتي مشكل خيلي حاد هست در واقع زندگي مختل شده يعني چيه قرص نخوريد!!

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
منم موافقم کلا مشاور اقا نمیشه واسه خانوما ..ادم ناخوداگاه مغروره در برابر جنس مخالف اینکه بخواد کل ...

منم تجربه خوبی از مشاور های آقا ندارم 

با عرض معذرت خودشون بیشتر نیاز به درمان دارند...😕

فقط اگه مشاور خوب باشه 

متاسفانه الا چون روانشناسیو ازادم میخونن خیلیا بی سوادن 

ن همشونا ...

ولی کلا روانشناس مثل پزشکه اکه خوب نباشه یا اشتباهی کنه ضربه بزرگ و جبران ناپذیری بهتون میزنه من اصا از یه سری میشنوم کارا و حرفای یه سری تازه دکترای این رشترو ک نشون میده پایه ای ترین و اصول اولیشم رعایت نمیکنن متاسفانه و زندگی هارو بیشتر خراب میکنن با ندونم کاری 

ولی اگه روانشناس با سواد و باتجربه و حاذق باشه عالیه و میتونه کاملا زندگیتونو تو مسیر ارامش و حال خوب و تعالی بنداره و حیلی خیلی کمک رسان و سودمنده 

فقط تو انتخاب خیلی دقت کنین انشالله ک حل بشه مشکلتون💛🌻

مگه ميشه اگه اوضاع وخيم باشه خطرناك هست اسيب جاني بخودش ياديگران قرص ب وقتش لازم هست كسي ك اينو ميگ ...

افسردگی با یک سری تکنیکها مثلا مسافرت ورزش و... رو میشه خوب شد فقط باید بیمار بخاد.قرصایی ک میدن همه خواب اورن فقط میخابن