2821
2789
بعدش ضدآفتاب زدن رو خیلی باید رعایت کنین. تا دو، سه روز قرمزه.

من دوشنبه وقت دارم پس بهتره بزارم واسه بعد تعطیلات عید فطر. 

چون تعطیلات میخوام برم گردش و تفریح و... 

اشکال داره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پوستم حساسه و چربه واسه منم خوبه؟انقد چربه که انگار روغن زدم از بهترین برندا استفاده میکنم ولی ...

من برای جای جوش انجام دادم. اطلاع ندارم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چربی پوستو کم نمیکنه و پیشونی و بینیم انقد چربه روزی ۳ بار میشورم بازم چربه خیلی بده اصن

نه چربی کاری نداره جرم گیری پوست انجام میده 

خیلی نشور پوستت رو چون زیاد میشوری پوستت خشک میشه بدنت برای نجات از خشکی خود به خود چربی میده 

کمتر بشور از صابون بچه استفاده کن اونم ۲روز در میون

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
میگن ورد نداره.  چون قبلش بی حسی میزنن 😐

ندیدم چیزی رو پوستم اسپری کنه که  بگم بی حسی زد

وای من میخواستم جیغ بکشم قشنگ میفهمیدم که داره پوستمو میکشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
پوستم خیلی صاف و شفاف شده بود و جای جوشهام خیلی کم رنگ

من رفته بودم واسه میکرونیدلینگ اما دکتر گفت پوستت لک زیادی نداره فقط لک آکنه است. میکرونیدلینگ واسه پوست ای ضخیم و پر لک با منافذ بازه بیشتر. 

گفت میکرودرم کن اول ببین چقدر تاثیر داره دو هفته بعد بیا ببینم چی لازم داره پوستت😐