2789

شما خودتون رو بذارین جای من

فک کنین یه فامیل نزدیک دارین که خیلی ساله قطع رابطه این و خیلیییی کم همو میبینین یعنی شاید ده سال یبار

بعد این هروقت شمارو میبینه متوجه نگاش به خودتون بشین و تا شما میبینین سریع نگاشو بدزده و خیلی هم زیاد تکرار بشه این و شما هم خیلی محلش نذارین

بعد، بعد چند ماه بی خبری تو پیجتون که بازه استوری بذارین و اون سین بزنه بدون اینکه فالوتون کنه

و شما هم چون خوشتون میاد ازش تو عالم فامیلی به این بهونه فالوش کنین ولی اون فالوتون نکنه و به جاش استوری بذاره که اگه تایپ هیچ نوع دختری نیستی به درک رو خودت تمرکز کن بخاطر چهارتا داف خودتو ول نکن و دختر بازی خیلی بده و ...

منم بعد که دیدم فالوم نکرده ولی استوری گذاشته تقریبا یه ساعت بعدش آنفالوش کردم

حالا میترسم ابرو ریزی بشه (مامانش مثلا چیزی بگه تو فامیل )

به نظرتون چه فکری با خودش میکنه این آدم ؟

من فک میکردم هرچند رابطه ایی نداریم ولی دیگه تو عالم فامیلی هم که شده بهم فالو بک بده ولی این کارو نکرد واقعا نمیدونم چرا

هیچ فکری نمیکنه بیخیال

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه واقعا نمیتونم اینطوری فک کنم اصلا نمیدونم فازش چی بود که این کارو کرد کلا گیج شدم

باید فکر کنی .تامام.نشستی قصاص قبل از جنایت میکنی که نکنه بره به مامانش بگه .نکنههه مامانش آبرومو ببره.مگه دور از جون زنا کردی که نگران ابروتی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

آخه واقعا نمیتونم اینطوری فک کنم اصلا نمیدونم فازش چی بود که این کارو کرد کلا گیج شدم

فاز شما چی بود عزیز که سریع فالو کردید ؟!

نباید هیچ ری اکشنی میدادی به حرکتش

به کسی که خیلی بعیده بگه

هر فکری بکنه هم بکنه شما کافیه با بی توجهی نداری مطمئن شه همین