2777
2789
عنوان

خانومایی ک طلاق گرفتین بخونین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 20 پست
بعد شما توقع داری این زنی که بخاطر مهریه از یه نفر شکایت می‌کنه به عنوان مادر شما باهاتون زندگی کنه؟

حق باشماست درسته

ولی طرف صحبت من با اون افرادیه که دلیل خیلی جزءی دارن

اضافه کنم که خانما صد برابر بدتر از اقایونن،من هزار بار دلم از دست خانمای دور و ورم شکست،حالا من هنو ...

منم مثل خودتم قبل طلاق 

همین پریروز یکی از نزدیکان بهم گفت همین بود همین زفتارو عصبانیت ها و بحث هات شوهرت ول کرد رفت در صورت که من خودم برگشتم با پای خودم 

الان هم هنوز جدا نشدم اما میترسم میترسم از همه چی 

میبینه شوهرم خودزنی می‌کرد خودکشی اهل سیگار اینا هست خونواده ش همه معتاد خودش هم که بماند که بهش اطمینان ندارم اونم نکشه معتاد نباشه چون خ قلدر و نترس هستش بماند که چقدددددددرفیق باز هست  اختلال مرزی داره یکی از خطرناکترین نوع اختلالات

اما خب بقول شما ظاهر ساز خودشو خیلی خوب جلوه داده تنها واسه زنش خوب نیست حاضره زنش بمیره اما خار به چشم رفیقش نره خودش گفت تو روی خونواده م که زنم آخرین عضو خونواده م هستش

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل خودتم قبل طلاق  همین پریروز یکی از نزدیکان بهم گفت همین بود همین زفتارو عصبانیت ها و ب ...

اینکه از یه سری ادم ظاهربین انتظار درک شدن داشته باشیم بیهوده س خواهر من،من که خیلی وقته هرکسی که دلمو شکونده رو واگذار کردم به خدا، کلا از نظر مردم زن مقصره،اینکه شوهرم انسانیت نداشت و منم نخاستم باهاش ادامه بدمم ا ز نظرشون تقصیر منه چون زن خوب زنیه که بیست سال از جوونی شو بذاره شوهر تربیت و ادم کنه ،موهاش باید تو این راه سفید بشه وگرنه زن نساز و عیب گیری ه و اهل زندگی نیست،میدونی دردم از چیه؟ اینه که علاوه بر مردا ،زنای اطراف من هم همچین طرز فکری دارن،اخه لعنتیا شما خودتون زنین چطور میتونین اینقدر راحت دل بشکنین چطور میتونین قصاوت کنین وقتی حتی یه روز هم جای من نبودین و زندگی که من داشتم رو تجربه نکردین ،شایدم اینقدر شوهرشون خوبه و تو ناز و نعمتن که از بالا میبینن همه رو

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اینکه از یه سری ادم ظاهربین انتظار درک شدن داشته باشیم بیهوده س خواهر من،من که خیلی وقته هرکسی که دل ...

گل گفتی عززیز دلم واقعا حرفات درست هستش والا دقیقا همین چون الان شوهرم بچه س دهن بینه تق ب توقی خواسته خودشو بکشه بدی اون تقصیر منه لابد اون نمی‌خواد ادامه بده ببین من چه بی عرضه م والا بخدا مقصره توان زندگی مشترک نداره رفیق باز دهن بین اما چون من نسوختم چون بقول شما از دیدگاه اونا باید اون روهر کاری میکرد  من می‌ساختم  همین نزدیک ترین فرد بهم گفت تو همین کارا رو کردی که شوهرت دیگه نمی‌خواد باهات زندگی کنه گفتم من خودم اومدم قهر مگه ندیدی

اما چه فایده باید همش نگران باشی با کسی بحثت نشه و نکوبه تو صورتت

من هنوز هیچی نشده فقط مهریه اجرا گذاشتم اما خب کارم تمومه واسه همین می‌دونم باید اون قدر مظلوم باشم تو بحث واینا که کسی نکوبه تو صورتم اما متاسفانه مظلوم نیستم زیاد و کسی ناحق حرف بزنه جوابشو میدم 

جواب همون ناحق رو هم زدم که اون فرد بهم طعنه زد

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
گل گفتی عززیز دلم واقعا حرفات درست هستش والا دقیقا همین چون الان شوهرم بچه س دهن بینه تق ب توقی خواس ...

منم ازین طعنه ها زیاد شنیدم ،چاره ای جز صبر نیست ،کاش هیچ وقت زن به دنیا نمیومدیم تو این کشور

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋