این متن رو خوندم ب نظرم قشنگ و آموزنده بود پر از نکات مثبت گفتم به اشتراک بزارم باهاتون
راستی میدونی مریم چی شده ...
نه !!! چی شده ؟!
فرزانه داره جدا میشه . فک کنم اصلا طلاقشون هم نهایی شده ..
ای واااااای عزیزیزززم 😔 چه بد ...
امیر علی !!
جونم چی شده ؟
آرمین از زنش جدا شد .
عکهیییی چراااااااا ... ؟! 😯
حتما این صحبت ها رو کم و زیاد از اینور و اونور یا دورو بریاتون و دوست و همکار در مورد این و اون زیاد شنیدید .
شاید فرزانه و آرمین داستان امشب من خود تو باشی . به دلیلش کاری ندارم . به خوب و بدش هم کاری ندارم .
ولی میخوام بگم اگه تو هم مث فرزانه و رامین هستی سرت رو بالا بگیر و با صدای بلند بخند . لباسهای شاد بپوش و به خودت برس .
واسه خودت مسافرت برو و خوش بگذرون . حتی به اندازه پول تو جیبت و درآمد ماهیانت . میخوام بهت بگم که اتفاقا تو عاقلی . تو جسارت و قوی بودن رو در درون خودت پیدا کردی .
روزی که تصمیم به جدایی گرفتی حتما و یقینا بهترین تصمیم رو گرفتی . شاید اولاش یه کمی واست سخت بود ولی به مرور متوجه شدی که کارت اشتباه نبوده .
پس سرخورده نباش . خودت باش با لپ های گل زده و سر و سینه بالا .
چرا قایمش میکنی ؟! چرا احساس کمبود میکنی ؟!
چرا فکر میکنی شخصیتت لطمه خورده ؟!
چرا منزوی شدی و زیاد تو دور همی ها شرکت نمیکنی ؟؟!!
چرا به خانوادت و دوست های صمیمیت گفتی یا میگی که از موضوع جداییت کسی خبردار نشه ؟!!!
پس خوب گوش کن ببین مسعود چی بهت میگه :
با مرد و زن بودنت کاری ندارم
چون اولا من همه انسانها رو فارق از جنسیتشون میبینم و قضاوت میکنم . چرا که انسانیت مهمه و آدم بودن .
پس از هر جنسی که هستی ناز شصتت .
اما خوب گوش کن :
این توهم تو ذهنت نباشه که چرا تو جدا شدی و سرخورده .
و اونی که داره به زندگی متاهلی ادامه میده واسه خودش سوار اسب سفیده و تو ابرها سیر میکنه .
اصصصصصصصصصصلاااااااا اینطوری نیست عزیزم .
از 100% اطرافیان و دوستهات و همکارهات و فامیل که متاهل هستن ،
قطع به یقین بدون که 90% اونها چه مرد و چه زن دارن به یه بهانه ای باهم زندگی میکنن . و روزی یکی دوبار به جدایی فکر میکنن . فکر هم نکنن ، به کیسهای قبل ازدواجشون فکر میکنن .