واقعا تحمل بچه های کلاسمون برام سخته تنها افتخارشون سیگار و دوست پسراشونه اصلا نمیخوام به حرفاشون گوش بدم ی مشت از خود راضی خودشیفته خدایا من اینارو چجوری ۹ ماه تحمل کنم کاش مجازی میشد
«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشمهای آسمون وقتِ آرامش💙...» من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لعنت به همشون. شخمی ترین سالای عمرم . تو گند ترین مدرسه و با عقده ای ترین کادر آموزشی و همکلاسی ها
گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی میسوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶
ریدن تو اعتماد به نفس و خواب و بچگیم. اصلا فکر کردن به اون دوران عصبیم میکنه . خدا جوابشونو بدهههه
گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی میسوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶