2777
2789
عنوان

دعا برای آرامش

109 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها تو رو خدا برام دعا کنید هر کی تونست ی صلوات برام بفرسته فردا نوبت دکتر بیهوشی دارم برا کورتاژ بقایاش نیفتاد هرکاری کردم دکتر گفت باید دیگه کورتاژ بشی ی ماهه بچه تو شکممه نمیدونم چرا اینقد از نوار قلب گرفتن و فشار خون گرفتن میترسم دفعه قبل از استرس زیاد فشارم رفت بالا دکتر گفت اینجور باشه من بیهوشت نمیکنم برا عمل اونوقت ممکنه دیگه عمل نشم بچه هم بمونه بیشتر چسبندگی رحم میگیرم حالا میخوام ازتون دعام کنید ترسم بریزه نترسم فشارم نره بالا راحت کورتاژ بشم تورو خدا برام دعا کنید یکی ی دونه صلوات برام بفرستید خدا کمکم کنه خدا خیرتون بده

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایت الکرسی خوندم برات.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
ایت الکرسی خوندم برات.

ممنونم ازت عزیزم  واقعا اینجا خیلی خوبه میای با ی عده ادم مهربون درد دل میکنی آروم میشی

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
ممنونم ازت عزیزم  واقعا اینجا خیلی خوبه میای با ی عده ادم مهربون درد دل میکنی آروم میشی

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی.