2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 58 پست
صبور باش و از مقدار خیلی کم کم شروع کن.ماست و پنیر میتونی بدی یاکره توی غذاش هم میتونی استفاده کنی ف ...

بخدا شیرکاکائو میدم نمیخوره توی شیر بیسکوئیت ریختم نمیخوره شیرخرما شیرموز نمیخوره توش یکم گلاب زدم بوش عوض شه نمیخوره پنیر نمیخوره خامه نمیخوره ماست درحد یه قاشق میخوره نمیدونم چکار کنم دیگه😢

⁦(✷‿✷)⁩
فکر کنم شیشه منظورش بود.

اره اشتباه نوشتم ما ب اون چیزی که بچه مک میزنه صداش در نشه میگیم گولو😂😂😂😂

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گرفتی از شیر دیگه بهش شیر نده بچه های من هم لبنیات کم میخورن شیر رو مزه دار کن کاکائو یا توت فرنگی موز خرما ببین چی دوست داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چرا بلد نیست با نی بخوره؟ اتفاقاً دختر من وقتی نی شیر داشت سریع لیوان شیرش رو تموم می کرد.گاهی تو لی ...

اونروز بهش شیر دادم با نی واسش فشار میدم که بره تو دهنش اولش گریه میکرد که دست نزنم بعدش فهمید شیره اورد بهم داد

⁦(✷‿✷)⁩

ببین مثلن بگو این لیوان شیر رابخوری میریم بازی پارک.یا این کاسه ماست را بخوری یدونه شکلات هدیه میگیری.بازی بازی بهش بده بخوره.میدونم امتحان کردی ولی چاره ای نیس صبر داشته باش‌.

اوکی عشقم گفتی پستونک جا خوردم منظورت شیشه بوده

من شرمندم یه لحظه رفتم سراغ لحجه خودم😂😂😂🙈

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اگه گرفتی از شیر دیگه بهش شیر نده بچه های من هم لبنیات کم میخورن شیر رو مزه دار کن کاکائو یا توت فرن ...

همه چی دوس داره جز کلسیم!اونروز واسش بادوم خریدم میگن سرشار از کلسیمه نمیخوره اسیاب کردم یکم شکر زدم نمیخوره توی خرما پر کردم نمیخوره اصلا یه وضی

⁦(✷‿✷)⁩
چراااا؟منظورتو نفهمیدم

شیری که بعد از شیر گرفتن بچه دوباره مادر پشیمون میشه که به بچش بده بهش میگن شیر پشیمونی ... میگن رو بچه اثر میزاره همش از کاراش پشیمون میشه در آینده 😁

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
همه چی دوس داره جز کلسیم!اونروز واسش بادوم خریدم میگن سرشار از کلسیمه نمیخوره اسیاب کردم یکم شکر زدم ...

بچه های من هم بد غذان نگران نباش کم کم قلق دستت میاد باید باهاشون راه بیای

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ