2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 58 پست
اصلا با نی بلد نیس بخوره واسش شیر خرما و این چیزا درست میکنم میدمم نمیخوره. چرا اگه بدم بازم میخوره ...

با نی بلدنیست پستونک بده بهش خب یه حبه نباتم بنداز توش

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اشتباه کردم دیگه😢 حالا راهی واسه جبران نیس؟خیلی ناراحتم براش

دختر منم خیلی علاقه ای به لبنیات نداره ولی خب من دست نمی کشم از تلاش. انواع شیر ساده و طعم دار براش بگیر. مارک شیر رو عوض کن. با نبات یا عسل یا گلاب طعم دارش کن. از نی شیر استفاده کن. مقدار کمی نسکوئیک به شیر اضافه کن. ضمناً با مشورت پزشک در کنار اینا میتونی شربت کلسیم هم بدی تا زمانی که به مقدار کافی لبنیات بخوره.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بهش شیر نده ....بچه دو هوایی میشه...بعدم شیرتم که تلخه چه کاریه....به مرور عادت می کنه به خوردن ...

با روزی یکبار یعنی بازم هوایی میشه؟همه دردم فقط اینه کمبود کلسیم نگیره.شربتشو داروخونه بدون نسخه میده؟

⁦(✷‿✷)⁩

صبور باش و از مقدار خیلی کم کم شروع کن.ماست و پنیر میتونی بدی یاکره توی غذاش هم میتونی استفاده کنی فقط شیر نیستا.ب نظر من ک شیر دادن دوباره ب بچه اشتباهه.

اصلا با نی بلد نیس بخوره واسش شیر خرما و این چیزا درست میکنم میدمم نمیخوره. چرا اگه بدم بازم میخوره ...

مریض نمیشه برای اینکه با نی بهش اموزش بدی شیر کوچولو یا اب میوه از این کوچولو ها براش بگیر نیشو بزار تو دهنش یه کم فشار بده بعد یکی دو بار کاملا یاد میگیره من اینجوری به دخترم یاد دادم

چرا بلد نیست با نی بخوره؟ اتفاقاً دختر من وقتی نی شیر داشت سریع لیوان شیرش رو تموم می کرد.گاهی تو لیوان فوت می کرد و از قل قل کردنش لذت میبرد و دوباره تشویق میشد به خوردن.

ببین من که داشتم دخترم رو از شیر می گرفتم دکترش بهم گفت تا ۲۴ ماهگی وقت داری بهش شیر بدی ولی حالا که ...

مرسی از راهنماییت اما من چون کم کم ازش بریدم اصلا نفهمید حتی بهونه گیریم نکرد با اینکه عاشق شیرم بود

⁦(✷‿✷)⁩
راستی شیربرنج و اینجور چیزابهش بده بخوره که شیر توشه من الان ب پسربزرگمم همینارو میدم کلا شیربخور نی ...

نمیخوره اصلا رنگ سفیدشو میبینه نمیخوره فقط بستنی میخوره

⁦(✷‿✷)⁩
مرسی از راهنماییت اما من چون کم کم ازش بریدم اصلا نفهمید حتی بهونه گیریم نکرد با اینکه عاشق شیرم بود

منم تدریجاً گرفتم و کارم راحت بود خدا رو شکر.

به نظر من این کار رو نکن پروسه از شیر گرفتن یکی از مراحل رشد کودک هست اگه با موفقیت طی شده دوباره بر ...

پس جااااا نزنم؟😢میگم نکنه لبنیات نمیخوره دچار مشکل بشه

⁦(✷‿✷)⁩
پستونک بدم؟؟؟؟چه ربطی داره من نفهمیدم

گفتید بلد نیست با نی شیربخوره  گفتم بریزید تو شیشه شیر بهش بدید بخوره 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨