2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمک کنید

303 بازدید | 58 پست

سلام.دوستان من یه پسر17ماهه دارم که بنا به کمبود شیر و مشکلاتی دیگه دوهفته است از شیر گرفتمش اما توی این دوهفته هرکار کردم شیر گاو نمیخوره اصلا لبنیات نمیخوره به هیچ صراطی مستقیم نیس البته توی کیک یا این جور چیزا که شیر و خامه به مقدار کم باشه میخوره اما خب کافی نیس از دیشب تصمیم گرفتم دوباره صبح به صبح به بچم شیر بدم تا حداقل روزانه کمی شیر خورده باشه و بدنش اسیب نبینه

الان کمی جلوی شیرمو تخلیه کردم اولش زرد بود حالا سفید شد یکم مزه کردم دیدم انگار یکمی تلخ شده میخوام بدونم این شیر ضرر داره به پسرم بدم؟خدایی نکرده نمیخوام اسهال و استفراغ بشه.البته اینم بگم الان پریودم و چندروزی شدیدا مشکلات روحی داشتم نمیدونم تلخیش به اینا ربط داره یا نه

ببخشید طولانی شد یکم نتم ضعیفه پیشاپیش از همتون ممنونم

⁦(✷‿✷)⁩

مامانااااا بیاییید کمک ککککممممککککک

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه بهش شیر نده ....بچه دو هوایی میشه...بعدم شیرتم که تلخه چه کاریه....به مرور عادت می کنه به خوردن شیر....شربت کلسیوم...سنجد و کنجد و اینا بده فعلا بخوره....شیر کاکایو خودت درست کن یا شیر خرما شاید بخوره اینطوری

نه اول خوب شیرتو بدش برو زیر اب گرم خوب بدوش بعد بهش بده البته فکر نکنم دیگه بعد دو هفته سینتو بگیره 

از این شیر کوچولو نی دارا نمیخوره یا اگه طعم دارش کنی مثلا شیر عسل یا شیر موز؟

مرسی از همکاریت🌹

خواهش میشود خواهر همین از دستم برمیومد اخه خودم ننه نشدم هنوز ای ننه ای بی بی😁😁😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

چراااا؟

ببین من که داشتم دخترم رو از شیر می گرفتم دکترش بهم گفت تا ۲۴ ماهگی وقت داری بهش شیر بدی ولی حالا که می خوای زودتر بگیری وقتی شیر رو قطع کردی نباید دوباره بهش بدی. تحت هیچ شرایطی. از جنبه روانشناسی. هم اینکه یه بار ضربه از دست دادنش رو خورده دوباره این وضعیت رو می خوای بهش تحمیل کنی. هم اینکه برای بار دوم گرفتنش سخت میشه ‌کارت چون میفهمه از دست دادنی در کار نیست دوباره احتمال برگشتش هست و سخت دل می کنه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
اشتباه کردم دیگه😢 حالا راهی واسه جبران نیس؟خیلی ناراحتم براش

راستی شیربرنج و اینجور چیزابهش بده بخوره که شیر توشه من الان ب پسربزرگمم همینارو میدم کلا شیربخور نیست درعوض ماستو شیربرنجو اینجور چیزا براش درست میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه اول خوب شیرتو بدش برو زیر اب گرم خوب بدوش بعد بهش بده البته فکر نکنم دیگه بعد دو هفته سینتو بگیره ...

اصلا با نی بلد نیس بخوره واسش شیر خرما و این چیزا درست میکنم میدمم نمیخوره.

چرا اگه بدم بازم میخوره فقط میترسم مریض شه

⁦(✷‿✷)⁩

به نظر من این کار رو نکن پروسه از شیر گرفتن یکی از مراحل رشد کودک هست اگه با موفقیت طی شده دوباره بر نگرد به مرحله شیر دادن چون تو این مراحل شخصیت بچه پی ریزی میشه ضمن اینکه   فقط لبنیات نیست که کلسیم داره بعد هم یه غذا رو نخورد خودت رو جلوش آشفته نشان نده وگرنه ممکنه بخواد این طوری کنترلت کنه یکسال تمام زحمت کشیدم تا صبحانه خوردن عادت دوقلوهام شد