2777
2789

من هنوز مامان نشدم تا حالا هم اقدام نكردم قراره برا پاييز اقدام كنم ان شاالله ولي هربار ميام ني ني سايت استرس ميگيرم البته من هرموقع رفتم چكاب مشكل نداشتم منظورم اينه ك تخمك و ...نرماله و ضعيف نيستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم تنبلی دارم.دوسالم از سقطم میگذره .طب سنتی رفتم و باردار شدم...امیدوارم شما هم نتیجه بگیرین ...

طب سنتی چی براتون تجویز کرد میشه بگید لطفا

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤

سلام تبریک عرض میکنم استارتر منم و بقیه منتظرا رو هم دعا کن حالا که دعاهات گرفته بعد عزیزم مشکلت چی بود باردار نمیشدی 

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
از کجا متوجه شدی تنبلی داری؟سنو رفتی ؟فولیکول غالب د اشتی

گلم پریودم نامنظم بود. سونو رفتم گف تنبلی داری..البته من متخصص زنان رفتم هیییییچ قرص و دارویی نداد گف اصلا تنبلی اهمیتی نداره...منم پیگیرش نشدم..فولیکول غالب نمیدونم...من مجردم گلم زیاد وارد نیستم این بحثا رو...ولی گفتم ببینم گیاهی چطور میتونم درمان کنم

خودت رو دوست داشته باش❤