2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتركرمي فر يه خانومي رو تو لايوش نشون ميداد كه تزريق چربي داشته تو رشت در پلك تحتاني و تجمع چربي باعث افتادگي بسيار شديدتر پايين چشمش شده بود و ميگفت پيش يازده دكتر رفته و اونا گفتن فيستونه و نميشه دست زد ولي كرميفر گفت كه فيستون نيست و تجمع چربي تزريق شده هست و براي خروج چربي كه بصورت نتونه حالت بده و يا نتونه جذب بشه و تجمع پيدا كنه بايد جراحي صورت بگيره و يه جمع اين چربي ها مثه رگي سفيد شده بودن و مسلما نتيجه بعد عمل هم بر حالت نچرال صورت تاثير منفي ميزاره و خلاصه اينكه براي تزريق چربي هم بايد پيش يه متخصص كار بلد رفت و به هركسي ادعاي انجامشو داره اعتماد نكنيد

خودمم گودي چشم نامتقارن دارم يكيش كمي گوده فقط در واقع و بايد تحقيق كنم كه چطوري ميشه مقارن سازي صورت بگيره فيلر يا چربي 🤔

[QUOTE=92113106]مگه چروک باکرم و ماسک ازبین میره؟[/QUOTE]

روش هايي هست كه ميشه با ماساژ چروكهاي بخشاي مختلف صورت رو از بين برد و اينو كلينيكاي فيشيال بلدن چون نحوه ماساژ دادن براي هربخش از صورت متناسب با ساختار ماهيچه اي اون رو ميدونن مثلا براي چروكاي دور لب ، دستشونو داخل دهان ميكنن و عميق ترين لايه پوستي رو ماساژ ميدن و نمونشو ديدم بعد چندجلسه چروك دور لب كم عمقتر شده بود

مگه چروک باکرم و ماسک ازبین میره؟

اره عزیزم من به چشمم دیدم پست بالامو بخون دوست داشتی بگو کمکت کنم

بوتاکس عوارض داره و موندگار نیست ارایشگرم خودش بوتاکس کرده بود چندماه بعدش تاثیرش رفت بدتر هم شده بود 

[QUOTE= 92113106 ]مگه چروک باکرم و ماسک ازبین میره؟[/QUOTE] روش هايي هست كه ميشه با ماساژ چروكها ...

واقعا؟این ک خیلی خوبه چطور به ماساژور اطمینان کنم نمیشه پیش هرکسی رفت؟طب سوزنی چی درموردتاثیر اون اطلاعی دارین 

[QUOTE=92114096]واقعا؟این ک خیلی خوبه چطور به ماساژور اطمینان کنم نمیشه پیش هرکسی رفت؟طب سوزنی چی درموردتاثیر اون اط ...[/QUOTE]

راجب طب سوزني اطلاعي ندارم

اما اين كلينيكهايي كه كاراي فيشيال انجام ميدن زيادن ومن فعاليتهاشونو در اينستاگرام ديدم

بنظر مياد كسي كه ماهي دو بار بره پيششون پوست سالمي ميتونه داشته باشه و دير پير و چروكيده بشه