2777
2789
عنوان

خدا ايشاالله به همه منتظرا بچه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 95 پست
انشاالله عزيزدلم اره تحت درمان بودم اما انتظار بارداري نداشتم يهويي شد

خداروشکر عزیزم انشاالله بسلامتی بغلش کنی

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشاالله خدا بهت ميده بزودي خوشگلم

مرسی عزیزم ازبس ذوق کردم ک باردارین یادم رف تبریک بگم

مبارکه انشالله ک صحیحووسالم توبغلت بگیریش نی نی کوشولوتو

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
عزیزم نحوه درمان تو بگو

اين دكتره جديد اول سونوي واژينال گرفت بعد يكماه بهم قرص و دو تا امپول داد دونه اي ١٨٠.بعدم گفت تا جايي كه ميتوني بايد لاغرشي

نسخه دوم سه تا امپول داد كه بايد بعد پريودم يكروز در ميون ميزدم و سه ساعت بعدش نزديكي ميكردم تا دوبار حداقل

مبارک باشه عزیزم ارزو میکنم بحق همین ماه عزیز همه منتظرا به همین زودیا حاجت بگیرن و مادر بشن بحق عل ...

انشااالله عزيزدلم انشاالله شما و همه ي عزيزان بارداربشين و بياييد اينجا بگين باهم جشن بگيريم

خدا رو هزاران مرتبه شکر انشاءالله سالم بغلش کنی بحق دامن پاک حضرت مریم،حتما آدرس بزار عزیزم،ی سوال د ...

من ١٦كيلو كم كردم

انشاالله عزيزدلم

قسمت همه منتظرا بشه به حق اين ماه پريركت