2777
2789
عنوان

خدا ايشاالله به همه منتظرا بچه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 95 پست
واي بي بي كه زدم داشتم از ذوق غش ميكردم ميپريدم بالا پايين شوهرم اشك تو چشاش جمع شده بود واي خدا ا ...

الحمدلله خداروشکر عزیزمارک بیبی چکتم میگی

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر چاقی؟؟ چطور حل شد تنبلی ت

٨٠بودم اومدم رو ٦٦

دارو مصرف كردم

دكترم خيلي عالي بود از هيچكس جواب نگرفته بودمو نااميد بودم اين دكتر با دو تا نسخه نتيجه داد بهم

فردا ادرس و شمارشو ميذارم هركس خواست بره

نه درمان كردم كلي قرص و دارو كلي وزنمو اوردم پايين تو اوج نااميدي خدا بهم بخشيدش

برای منم دعا کن جواب ازمایش های جدیدم نشه درد رو درد که طاقتشو ندارم

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
٨٠بودم اومدم رو ٦٦ دارو مصرف كردم دكترم خيلي عالي بود از هيچكس جواب نگرفته بودمو نااميد بودم اين د ...

خدا رو هزاران مرتبه شکر انشاءالله سالم بغلش کنی بحق دامن پاک حضرت مریم،حتما آدرس بزار عزیزم،ی سوال دیگه چطور لاغر کردی منم هفتاد و پنج م

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
خیلی مبارکه گلم👏👏👏👏😍😍😍❤❤❤ واسه منم دعاکن ۴ ساله منتظرم با دارو باردار شدی؟

انشاالله عزيزدلم

اره تحت درمان بودم اما انتظار بارداري نداشتم يهويي شد

چکار کردین جواب گرفتین  کدوم دکتر رفتین

تحت درمان بودم فردا ادرس و شماره دكترو ميذارم

ادرسشو چشمي بلدم چون تو محله خواهرمه فردا ميزنگم از منشيش ادرس دقيق ميگيرم ميذارم