2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
نمیدونم شاید

غصه نخور با اینکه آش شولی دوست دارم تنها قسمتیش که خوشم نمیاد چغندره هست اصلا نمیریزم تو ظرفم زیر دندونم میاد یه جوری میشم

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
غصه نخور با اینکه آش شولی دوست دارم تنها قسمتیش که خوشم نمیاد چغندره هست اصلا نمیریزم تو ظرفم زیر دن ...

آره خیلی بی مزه و نچسبه لعنتی 😂

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیقا چه ربطی به سن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شمال کشور رفتم غذاهایی ک تاحالا نخورده بودمو خوردم ...

عزیزم منظورم این بود که تجربه شما کمه ندیدی چون خیلی ها مثلا با عدس پلو نیمرو میخورن یا با دمپخت  

وااای باورم نمیشه یکی دیگه هم عاشق این کار باشه😅😅

تو این تاپیک چهارنفر شدیم😍😍😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
حالا یه ترکیب خوشمزه بگم یه گاز سیب یه گاز از خیار اوف کی دوس داره😍

وای یاده عروسیای قدیم افتادم

😂

من خیلی میخورم سیبو خیار

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

من اشکنه نخوردم ولی دستورشو گه خوندم حالم بد شدم تخم مرغ رو میندازی تو یه غذای مایع در حال جوش ااااخخخخ

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.
خورشت ماست  اصفهانی ها ؛  بی نظیر 😃 البته شاید اونجایی ک سفارش دادید ،  خوب از آب د ...

منم خیلی دوست داشتم تجربه اش کنم بس که تو بفرمایید شام دیدم یک رستوران گرفتیم فقط یک قاشقشو خوردم 

وای یاده عروسیای قدیم افتادم 😂 من خیلی میخورم سیبو خیار

واقعا طعم بهشت میده انگار😍😍😍😍😍

دستکش کسی خورده تا حالا؟؟

دستکش؟؟؟؟؟

من اشکنه نخوردم ولی دستورشو گه خوندم حالم بد شدم تخم مرغ رو میندازی تو یه غذای مایع در حال جوش ااااخ ...

ولی خوشمزست خییییلی من تخم مرغ توش هم زده بشه بیشتر دوست دارم تا اینکه درستی توش باشه

ولی خوشمزست خییییلی من تخم مرغ توش هم زده بشه بیشتر دوست دارم تا اینکه درستی توش باشه

نمیدونم من بدم اومد چه برسه بخورمش

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.
نمیدونم من بدم اومد چه برسه بخورمش

هوس کردم ده سالی میشه نخوردم اشکنه🤤