2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
آره ولی واسه بقیه مزه نداره طعمش. چغندر میره زیر دندون 😖😖😖😖😖

واسه شما نداره ما جنوب که بودیم مادرم که درس میکرد اول باید واسه همسایه هامون میبردیم انقدر دوس داشتن

چغندر باید بره زیر دندون دیگه ..پس کجا بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الین جان، بنظرم صددرصدحرامه،باز یه سرچی هم شماکنین...الآن من دارم سرچ میکنم حرامه. البته یه مدت هم ...

عزیزم برای غذای ماهی هم استفاده ميشه الان ماهیای اکواریوم ما میکس هشت پا میخورن همراه با اسفناج و سیر عزیزم شاید مصارف این چنینی داشته باشه

واسه شما نداره ما جنوب که بودیم مادرم که درس میکرد اول باید واسه همسایه هامون میبردیم انقدر دوس داشت ...

شما درس میگی 😂

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ی مدل دیگه غذا با سیرابی دیدم اینطوری کهوقتی گوسفند تازه میکشن سیرابی کامل تمییز میکنن بعد توش پر گو ...

دلم میخواد تورو خدا دیگه تعریف نکن😭😭😭😭😭

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
وای خدای من😋😋😋😋 خداخیرتون بده @آدامـســـبـادکـنـکـی   ،دیگه چه جوابی براین غذا داری ،دی ...

یه تیکه نون برداشتم دارم میمالم به گوشیم روی این کامنت سیرابیه میخورم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آره ولی واسه بقیه مزه نداره طعمش. چغندر میره زیر دندون 😖😖😖😖😖

اصلا خیلیا به همین نیت توی آش چغندر میریزن که موقع خوردن زیر دندون احساسش کنن لذت بخشه براشون

اصلا خیلیا به همین نیت توی آش چغندر میریزن که موقع خوردن زیر دندون احساسش کنن لذت بخشه براشون

نمیدونم شاید

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
یه تیکه نون برداشتم دارم میمالم به گوشیم روی این کامنت سیرابیه میخورم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واقعا دیگه کارمنم به اینجاکشیده

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واقعا دیگه کارمنم به اینجاکشیده

😂😂😂😂😂😂 فکر کنم شکمو تر از ما دونفر تو این سایت نیست

این دلمه ی سیرابیه همراه پاچه ی گوسفندپخته شده اکه تخصصی بپزین واقعاااامهشره ماازکردستان عراق یادگرف ...

وااای قلبم😑😑😑😑😑 من رسما ملدم دیگه😭😭😭

من دامغانیا رو دیدم ک قرمه سبزی با لپه و مرغ میذارن تو نت هم سرچ کردم زده بود قرمه سبزی دامغانی خور ...

تا حالا این مدلی نشنیده بودم با لوبیا چشم بلبلی شنیده بودم ولی لپه نه

ما تو شهرمون باقلا رو با اب میپزیم میخوریم😂😂😂😂

وااای واااای چقدر عجیب😂😂😂😂😂