2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
این که میگن قیمه خورشت قیمه نیت که یه سس هست رب هست که توش لپه داره و واسه تزیین آش و حلیم استفاده م ...

آره همینطوره سسه که رب و لپه داره با گوشششت فراوون و ادویه فقط چون موادش مواد قیمست بعضیا بهش میگن قیمه منم اصطلاحا بهش میگم قیمه ولی خیلی خوشمزست

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍
اره غرب کرمان کوهستانی هستش جنگل های بنه داره اونجا میچینن فروشی تو همه عطاری ها هست.بعد ما خودمون م ...

آها

منم درست کردنشو بلدم

دست مامان گلتونم درد نکنه، بنده خدا مامانا همیشه زحماتمون به دوششونه حتی الان که ازدواج کردیم

خدا هممونو حفظ کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامشهدیم. اره دور حرم  مغازه هایی هست که میفروشن.دوست شوهرم تو قائن زندگی میکنن بعضی وقتا میگیم ...

عه پس همشهری هستیم

کجای مشهدین؟ من شهرک غربم

وای خدای من😋😋😋😋 خداخیرتون بده @آدامـســـبـادکـنـکـی   ،دیگه چه جوابی براین غذا داری ،دی ...

اتفاقا جاتون خالی دوستم واقعا خوشمزه میشه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
دلم میخواد تورو خدا دیگه تعریف نکن😭😭😭😭😭

ببخشید عزیزم🙈🙈

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
آها منم درست کردنشو بلدم دست مامان گلتونم درد نکنه، بنده خدا مامانا همیشه زحماتمون به دوششونه حتی ...

ممنونم عزیزم انشالله خدا مامان شمام حفظ کنه سلامت باشن دوست خوبم😘

دمپختک با نیمرو یک غذای اصیل قدیمی تهرونیه بسیار هم لذیذ میشه انقدر مرسومه که من تعجب میکنم ن ...

اها 

من جنوبم عزیزم

ماها نمیخوریم

ولی امتحان میکنم یه بار ببینم چطوره

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
علت اسمشم اینه که در حد گرم شدن میپزن بهش میگن کال جوش یعنی زیاد نجوشیده ولی من زیاد میجوشونم قشنگ غ ...

نهاین غذا نونو میجوشتن توش😁

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

شوهر منم برنج رو با نیمرو میخوره😁

نذاااار توروخدا😂

حالا یه چیز عجیب دیشب به شوهرم گفتم 

گفت اره منم تو خدمت خیلی میخوردم

گفتم واقعا؟؟؟؟

گفت اره تهرانیا خیلی میخورن

شوهرم تهران بود خدمتش پیش شهرک سینمایی

زیاد میرفت خونه دوستای تهرانیش 

گفتم حالا امتحان کنم

شاید واقعا خوشمزست

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
من و داداشم گنسرو ۸پا خوردیم..تا ۱ هفته معده هامون بوی گند میداد آروغ ماهی گندیده میومد برامون خ ...

منم خرچنگ رو شنیدم که خیلی خوشمزه ست و وقتی واست میارن اصلا شکل خرچنگ نیست اما حلال نیست هااا

اون میشه اشکنه که😂

نه دیگه در اون حد😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
همونکه تو ظرف یا بشکه توی آفتاب میزارن دائم باید هم بخوره میگن بوی بدی داره که😟😟😟😟

نه توافتاب نمیزارن ک...بوش یذره بده خب ماهی زندست دیگه😐ولی طمعش عالیه

عشق جانم دوست دارم😍