2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
آره اصلا تو اینترنت رسپیشو نمیتونم پیدا کنم 

واسه کدوم شهر هست؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کدوم شهر هست؟

نمیدونم پدرشوهرم میگه ما مال کرمانشاهیم خاله شوهرم میگه نه مال ایلامیم مادرشوهرم میگه کرد عراقیم 

شوهرم میگه نمیدونم فقط کردیم این غذاروهم دوست داره ولی هر کی یه جور درست میکنه و واقعا بد درست میکنه احساس میکنم یا من دراوردیه یا بلد ننیستن😂😂😂😂

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
نمیدونم پدرشوهرم میگه ما مال کرمانشاهیم خاله شوهرم میگه نه مال ایلامیم مادرشوهرم میگه کرد عراقیم&nbs ...

وااااای چه باحالن😂😂😂😂😂😂

آره غذاست دیگه 

توضیح بده لطفا چی هست؟

توضیح بده لطفا چی هست؟

مسخره نکنیا😁😁😁

رشته آشی رو می جوشونی ۱۰ دقیقه بعد آبکش میکنی 

تو ی ظرف جدا روغن و زردچوبه و نعناع سرخ میکنی 

تو ی ظرفم ماست و سیر رنده شده 

رشته ها رو میریزی تو بشقاب 

روغن و ماست رو هم مثل خورشت میریزی روش میخوری 

من‌که خیلی دوس دارم دخترمم هم دوس داره  

منم خرچنگ رو شنیدم که خیلی خوشمزه ست و وقتی واست میارن اصلا شکل خرچنگ نیست اما حلال نیست هااا

رنگش سبزه میپزی میشه نارنجی...حلال باشه نباشه خوردیم رفته خواهررر

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
مسخره نکنیا😁😁😁 رشته آشی رو می جوشونی ۱۰ دقیقه بعد آبکش میکنی  تو ی ظرف جدا روغن و زردچوبه ...

اول میزاری آب جوش بیاد دیگه یه چیزی مثل ماکارانی؟

دلم خواست درست کنم😋

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
اول میزاری آب جوش بیاد دیگه یه چیزی مثل ماکارانی؟ دلم خواست درست کنم😋

آره درست مثل ماکارونی آبکش کردن 

بالا سرش باید وایسی که رشته وا نره و خمیر نشه

البته من خودم سیر دوس ندارم ماست ساده میارم 

مسخره نکنیا😁😁😁 رشته آشی رو می جوشونی ۱۰ دقیقه بعد آبکش میکنی  تو ی ظرف جدا روغن و زردچوبه ...

اینقدر که اسمش عجیبه خودش نیست😂😂😂

آره اسمش مضحکه  مادربزرگم برای ما درست میکرد نمیدونم وجه تسمیه ش چیه ؟؟؟

واای فکر کن به شوهرم بگم امشب شام دستکش داریم😂😂😂😂😂😂