2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

من و داداشم گنسرو ۸پا خوردیم..تا ۱ هفته معده هامون بوی گند میداد آروغ ماهی گندیده میومد برامون

خرچنگ آبپززززز بسیار بسیار دوست دارم.خیلی خوشمزه اس

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مدل دیگه غذا با سیرابی دیدم اینطوری کهوقتی گوسفند تازه میکشن سیرابی کامل تمییز میکنن بعد توش پر گو ...

وای خدای من😋😋😋😋

خداخیرتون بده

@آدامـســـبـادکـنـکـی ،دیگه چه جوابی براین غذا داری ،دیگه داره به حسرت تبدیل میشه،دارم حسرت خوردن این غذاها ر میکشم....همش میگم کی بشه من این غذاها ر بخورم....😂😂😂😂خدایا این غذاها رنصیب کن.

الهی آمین منم😂😂😂😂

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من و داداشم گنسرو ۸پا خوردیم..تا ۱ هفته معده هامون بوی گند میداد آروغ ماهی گندیده میومد برامون خ ...

مگه خوردن خرچنگ ،حلاله؟؟؟؟؟

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حلال نبود تو بندرعباس تو بازار ماهی فروشا راحت نمیفروختن..دیگه خبر ندارم مکروهه یا نه

الین جان،

بنظرم صددرصدحرامه،باز یه سرچی هم شماکنین...الآن من دارم سرچ میکنم حرامه.

البته یه مدت هم هست دارم میشنوم که تو جنوب  خرچنگ وهشت پا و....میفروشند درحالیکه حرام هستن.

بازشماهم یه مطالعه کنین به ماهم بگین

فدای توشم واقعا برام سواله😘😘😘😘

ببین جنبوبیا یعنی بندریا بهش میگن سینگو

خواستی تحقیق کنی به این اسم بگرد دنبالش

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
😂  ماهی یکبار حداقل  وگرنه خاله ام تقریبا تو ماه سه چهار بار درست میکنه دور همی میخوریم

من دلوم غش میره یکی کاسش بخورم ... مخصوصا پره چغندر باشه و خشم پیاز داغش کرده باشن .. دوتا کاسش سرمکشم