2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107533 بازدید | 2677 پست
آش ماستافا؟؟؟

مصطفا. ماستافا، ماستافه ....

بسیار مقوی و خوشمزه و راحته. مال استان مرکزیه : گوشت گوسفند کشک بسیار،‌برنج نیم دانه، نخود، ادویه، کاکوتی باروغن داغ....اومممممم .

۷،۸ تکه گوشت قیمه ای شده کوچیک رو  بانخود خیس خورده بپزونید، بعد برنج نیم دونه بریزید تا خوب برنجام پخته شده ، نیم ساعت اینام توش کشک مایع میریزید جوری که روی کل اینارو بگیره کشک و باهم بپزه، با نمک و فلفل .

موفع سرو کمی کاکوتی ( کهله گوتی، یا پودر آویشن یانداشتید نعناع) باروغن داغ درست کنید، کمی داخل آش بریزید و‌هم بزنید و باقیش روش.

گوشتها هم اندازه بندانگشت باشه داخلش، بزرگ بودن خرد کنید....

مقوی راحت و خیلی خوشمزس.

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصطفا. ماستافا، ماستافه .... بسیار مقوی و خوشمزه و راحته. مال استان مرکزیه : گوشت گوسفند کشک بسیار، ...

بهش میخوره خیلی خوشمزه باشه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
مصطفا. ماستافا، ماستافه .... بسیار مقوی و خوشمزه و راحته. مال استان مرکزیه : گوشت گوسفند کشک بسیار، ...

این همون ماستابه ست؟ من یک بار تو تلویزیون دیدم درست کردم دوست داشتم ولی شوهرم نه.واسه همین دیگه درست نکردم. بنظرمن که خیلی خوب بود. من کلا نازک خور نیستم 

کل جوشم خیلی عجیب بود واسم 😂😂😂نون رو خرد میکنن میرزن تو اب با روغن نمک...یا شکر بعد میخورن...مثل ...

کل جوش یا کال جوش با کشک زیاده من عاااشقشم البته من میزارم بیشتر روی حرارت قل بخوره غلیظ تر بشه با گردوی زیاد  و نعناداغ و پیاز داغ 😍😍😍😍😍😍

کل جوشم خیلی عجیب بود واسم 😂😂😂نون رو خرد میکنن میرزن تو اب با روغن نمک...یا شکر بعد میخورن...مثل ...

شکر هم که اصلا نداره این یکی خیالت راحت

این آش سفید رنگ و غلیظه و پیازداغم نمیخاد. توپه

http://picdeer.com/tag/ماستافا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
این همون ماستابه ست؟ من یک بار تو تلویزیون دیدم درست کردم دوست داشتم ولی شوهرم نه.واسه همین دیگه درس ...

دستورشو گذاشتم ماتقریبا مثل این لینک میپزیم.

http://picdeer.com/tag/ماستافا

البته زعفرون و زردچوبه نمیزنیم و گوشتشم معمولیه نه زیاد.

مصطفی یا ماستافا اینا میگن