2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107536 بازدید | 2677 پست
کل جوش یا کال جوش با کشک زیاده من عاااشقشم البته من میزارم بیشتر روی حرارت قل بخوره غلیظ تر بشه با گ ...

اره اینکه دیگه غذای اصیل ایرانیه . اونکه دوستمون گفت فکر کنم  آب زیپو بوده نه کلجوش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اینکه دیگه غذای اصیل ایرانیه . اونکه دوستمون گفت فکر کنم  آب زیپو بوده نه کلجوش

علت اسمشم اینه که در حد گرم شدن میپزن بهش میگن کال جوش یعنی زیاد نجوشیده ولی من زیاد میجوشونم قشنگ غلیظ میشه موقع تیلیت با نون سنگگ😍😍😍😍🤤🤤🤤🤤

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اب زیپو چیه

مثل آب حوض میمونه😂😂😂😂😂😂😂

ای جوننمم منم عین شمام قشنگ میزارم غلیظ شه بعد میخورم . به به دلم خواست 

من چون گردو فقط تازه دوست دارم و همینجوری نمیخورم توی کال جوشم تا میتونم گردو میریزم نرم میشه خوشم میاد فکر کن یه کاسه آبگوشت خوری من یک سومش حداقل فقط گردو هست 😂😂😂😂😂

اب زیپو چیه

😂😂😂😂همین که دوستمون گفت دیگه. یکم نون تو آب تلیت میکنی میشه آب زیپو. این یک اصلاح گلم . ما به غذاهایی که جا نیوفتاده و زیادی آب داره و حالت بد میشه بخوری به مسخره میگیم آب زیپپوووو. نمیدونم فقط مشهد میگن یا جاهای دیگه م میگن. 

اینکه نمک با حلیم بخوری یا شکر یا کاچی و شیر برنج طبع غذایی عجیبه نه غذای عجیب .  بعد هیچ غذای ...

اون بادكنكي شكله اسمش ماهي ماه هستش

تو چند طرفدار داره تو ايران نه

ايران يكي از كشورهايي كه داره اما جمع نميكنه كه صادر كنه

خليجي گرونه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
یره وردار فسنجون درست کن چیه ایقد گردو تو کشک میریزی😅😅نوش جونت گلم 

فسنجون گردوش چرخ کردس حال نمیده شوهرمم میخنده میگه کشک و گردوش ماله توعه آبش ماله منه