2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

اهان ی چیز دیگه،یبار ر برامون اش دندونی بچه اوردن،اهل تبریز بودن توش پراز مغزیجات خلال بادوم بود،واااااای اصلا نتونستم بخورم،بعد اینکه بغضیا این اش رو با پیاز داغ و کشک و نعنا داغ تزیین میکنن ک من خیلی بدم میاد.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

شوهرخالم پلو و عسل ميخوره😐

پسرعموم پلو و املت و آب مرغ قاطى ميكنه ميخوره😒

پسرخالم پلو و مرباى تمشك😥

ي دوستم دارم لبو با سس مايونز ميخوره و پفك با نون بربرى😑

مامانمم پلو و حلوا شكرى🤔

با همچين آدمايي سر ميكنم من🤕

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم جگر مرغ رو نمک میزدم خام میخوردم و ان قد بهم مزه میداد     خواهرم رب می‌ریخت ...

بوی بد نمیداد؟ البته قبلا مرغا اینقدر هورمونی نبود

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
شوهرخالم پلو و عسل ميخوره😐 پسرعموم پلو و مرباى تمشك😒 پسرخالم پلو و مرباى تمشك😥 ي دوستم دارم&nb ...

لبو با کشک میخورن ولی با مایونز😟😟😟

آره عزیزم حتما این غذا ی جور خورشته و با برنج خورده میشه و اما دستورش بهتره که ماستی ک استفاده میک ...

اسمش چیه؟

لبو با کشک میخورن ولی با مایونز😟😟😟

يعنى اگه مايونز نباشه اصلا لبو نميخوره 😑😑😑تا اين حد 😒

من ك نتونستم امتحان كنم ولى شوهرم يبار باهاش خورد ميگف خوب ميشه

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
خخخخ . شایدم  اون خوب بوده تو دوست نداشتی . فقط خدا عالم 😊😊

شایدم به ذائقه ی من نبوده😂😂😂😂😂

الان انقد گشنمه که شما بگی قرمه سبزی با سنگ من بازم دلم میخواد حلیم با قیمه هم نخوردم و دلم خوااااا ...

الاهی😂😂😂😂😂

فسنجون با نمک😑

مادرشوهر منم فسنجان با نمک میخورن

بعد من چونکه دوست ندارم برام شکر پاش میذاره سر سفره . فکر کن انتظار داره بلورای شکر رو بریزم روی برنجم . اه اه. شکر باید توش حل بشه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
شنیدم ملخ خیلی خوشمزه ست مزه تخمه افتابگردون میده😣😣😣😣

🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 دیگه به تخمه نگاه نمیکنم😭😭😭😭😭😭😭😭

اهان ی چیز دیگه،یبار ر برامون اش دندونی بچه اوردن،اهل تبریز بودن توش پراز مغزیجات خلال بادوم بود،واا ...

منذهمسایه م بچه ش بدنیا اومد روز سوم اش رشته اورد که نخود لوبیا ورشته و...همه چی داشت اما درعین حال توت،خرما،برگ زرالو،کشمشم داشت ظاهر کاملا اش رشته ولی قاشق اول وکه خوردم به حدی شیرین بود که حالم بدشد پراز خرمای هسته گرفته شده وتوت بود

مادرشوهر منم فسنجان با نمک میخورن بعد من چونکه دوست ندارم برام شکر پاش میذاره سر سفره . فکر کن انتظ ...

یعنی اصلا ترش یا ملس نمیکنن رب انارشون طعم نداره؟

منذهمسایه م بچه ش بدنیا اومد روز سوم اش رشته اورد که نخود لوبیا ورشته و...همه چی داشت اما درعین حال ...

شیرینه ولی حتما واسه زائو خوبه ولی چرا نذری اوردن؟؟؟

جاریم توفسنجون لپه آسیاب شده میریزه میگه  لعاب میده به فسنجون😑😑😑😑

چه تجربه ای😒😒😒 اونوقت مزه لپه نمیگیره؟

استارترعزیزم

چطور دلت اومد این موضوع رانتخاب کنی وتاپیک بزنی؟؟؟؟؟!!!!😭😭😭😭😭😭درحالیکه ملت روزه ان😧😧😧

من الآن حوس همه این غذاها رکردم😂😂😂😂چه بانمک ،چه بی نمک...

خدایا این غذاها ربرای افطار،بفرست خونه مون

همه آمین بگین،همه هااااا

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم