2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
مامان من یه بار نون و پنیر و پرتقال امتحان کرد گفت شاید خوب بشه که بد نبود مثل اینکه😂

😅ما نون پنیرو با خیلی چیزا میخوریم...مثلا خرما موز هلو سمسوری خربزه هندونه فلفل دلمه ای کاهو...خالم با تخم مرغ میخوره اه

😂😂😂😂😂😂چرا؟؟؟

خانمه اصفهانی بود دسر خورشت ماست درست کرده بود 

آقاها انتظار نداشت خورشت ماست به عنوان دسرررر اما شیرین(اسمش غلط اندازه)

بعدموقع سِروِ دسر شد آقاهه یه ق برداشت دیگه نخورد همونجا سر میز گفت افتضاحهه دعواااا شد بیا و ببین

میزبان هم خداییش خودش شف بود تزیینات و رسپی و همه چی عالیییییی در حده ۲۰ 

اما خوب آقاهه دیدش به دسر یه چیزه دیگه بود نمره هم نداد

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

اون حلیم نیست شله مشهدی هست تند هم هست و. قیمه هم روش میریزن فوق العاده هست از نظر من

ااینجا همه چی حرامه نمیدونم اصلا چرا برام مهم نیست خودشون خورودن دیدن لذیذه حرامش کردن فردا لخت خواب ...

دخترصورتی گل این مطلب رو بخون. خودت برو سرچ کن دلایل علمی ضرری که گوشت خوک داره. یا مثلا حرام بودن ماهی بدون پولک بخاطر اینه که پولک ماهی از جذب بیماری ها به بدن ماهی جلوگیری میکنه و اگه ماهی بدون پولک باشه ما اون ماهی رو با بیماری ها ش میخوریم. برای خوک:  

1- »كرم كدوی خوك» كه درعضلات و مغز خوك یافت می‌شود كه انسان را دچارنارسائی‌هایی در دستگاه گوارش می‌كند.

2- »تری شینوز» این نیز كرم دیگری است كه باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوش‌ها و دمل‌های پراكنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و ... می‌شود كه تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است

3 - استفاده از گوشت خوك، به علت ثقیل الهضم بودن معده را به زحمت می‌اندازد.
ناگفته نماند كه در كشورهای اسلامی در اثر مبارزه‌ی جدی اسلام، گوشت این حیوان مصرف نمی‌شود و لذا پیامدهای آن نیز كمتر به چشم می‌آید، اما در كشورهای غربی اروپا، آمریكا این ممنوعیت اعمال نمی‌شود ولی با این حال بسیاری از مردم از مصرف آن دوری می‌گزینند؛ حتی در برخی از  كشورها مثل برخی قسمت‌های روسیه در اثر شیوع بیماری‌های مربوط به
گوشت خوك (كرم تركین یا ترشین) مصرف گوشت آن را ممنوع اعلام كرده‌اند  و همچنین بیماری كرم كدوی خوك به صورت گسترده در جهان منتشر شده و در كشورهای اسلامی كه گوشت خوك مصرف نمی‌كنند به ندرت دیده می‌شود.  فقط مسلمون ها رعایت نمیکنن این مواردو. یهودیا هم این موارد براشون حرامه . میدونید که یهودیا بهترین منابع غذایی و دارن و به سلامتی شون اهمیت میدن چون میخوان نسل سالمی داشته باشن. حتی ذبح شون مثل ماست

تو بعضی از دستورا یه قاشق رب میزنن البته منم تاحالا امتحان نکردم

آخه منم خواهرشوهرم میزنه ولی خیلی کم و واقعا اون دستپختش عالیه.

ولی ایشون می گه بدون رب بد طعمه

من خونه ی یه بنده خدایی قرم سبزی خوردم قرمز قرمز بود حالم بد شد واسه همین اصلا شام و ناهار نمیریم اگرم بریم شوهرم میگه خودت غذا درست کن

درست میکنم بعضی وقتا چون دوست داره ولی فکر نکنم شورشو بخوره. چون بخاطر شیرین بودنش میخوره 

خوب همون شیرنش رو درست کن منم همیشه شیرینش میکنم

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن

ولی خدایی اصفهانیا خیلی هنرمندین که گوشت و برنج و بستنی رو جوری میپزین که مزه بستنی سنتی میده محاله محاله ممکنه کسی ترکیبش رو ندونه و بفهمه که توش گوشت داره دستمریزاد👏👏👏👏

بچه ها من گیلانیم. اینجا توی قرمه سبزی یکم گوجه خرد میکنن میریزن (زیاد نه، مثلا یه دونه) و بادمجون سرخ میکنن میریزن تو خورش

بی نهایت خوشمزه میشه

ولی متاسفانه بعضی ادما توی استان های دیگه مخصوصا تهرانیا (جسارت نباشه به همه، فقط بعضیا اینجورین) خیلی مسخره میکنن

من میگم ادم تا چیزی رو نخورده نباید مسخره کنه. سلیقه ها متفاوته خب

چه عادتیه ما یاد گرفتیم بقیه استان ها رومسخره کنیم 😔

ولی خدایی اصفهانیا خیلی هنرمندین که گوشت و برنج و بستنی رو جوری میپزین که مزه بستنی سنتی میده محاله ...

منطورم گوشت و برنج و زعفرون بود

پس درست گفتم ؟مزه همون بستنی سنتی میده؟

بخاطر زعفرون و شکر اینطوری بنظر میاد. ولی خب بخاطر ماست یکم ترشی داره. البته جاهای خوب با ماست ترش درست نمیکنن. ماست چکیده که ترش نباشه براش بهتره.