2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
دوست من ذائقه ها متفاوت 🤗 بحث عجیب بودن من و دیگران هم نیست ! یه موقع شما یه غذای من درآوردی درس ...

اخه شما یه جوری تعریف کردین انگار اون بنده خدا غذای فوق العاده عجیبی درست کرده 

ولی در واقع به قول خودتون سلیقه ی شما متفاوت بوده غذای اون مشکلی نداشته

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی می گه قرمه سبزی بدون رب بد طعمه اصلا قرمه سبزی رب نداره تو دستور اصلیش

تو بعضی از دستورا یه قاشق رب میزنن البته منم تاحالا امتحان نکردم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اگه سرد باشه خوشمزه ست. منم اگه دمای محیط باشه نمیپسندم

وای وای یه بار سره این خورشت ماست تو برنامه بفرمایید شام دعوایی شد که بیا و ببین😂😂

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
وای وای یه بار سره این خورشت ماست تو برنامه بفرمایید شام دعوایی شد که بیا و ببین😂😂

😂😂😂😂😂😂چرا؟؟؟

من خودم نون پنیر با فلفل دلمه ای میحورم همچنین نون پنیر با کاهو....مامانم نکن پتیر با موز...دمپخت با ...

مامان من یه بار نون و پنیر و پرتقال امتحان کرد گفت شاید خوب بشه که بد نبود مثل اینکه😂

تو بعضی از دستورا یه قاشق رب میزنن البته منم تاحالا امتحان نکردم

رب گوجه رو با یکم روغن سرخ کن یک ربع آخر به قرمه سبزی اضافه کن عالیه

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من خودم اصالتا مشهدی هستم گرچه ذایقه افراد متناسب با محیط زندگی و آداب و رسوم فرق می کنه ولی اگر شما یکبار شله یا حلیم مشهدی رو تو مشهد یا شهرهای دیگه استان خراسان بخورید مطمئن باشید دیگه از اون به بعد حلیم رو با شکر نخواهید خورد . در مورد خورشت کرفس هم مشهدی ها بعضی هاشون لوبیا هم می ریزند البته قبول دارم در مورد این غذا شیوه مشهدیها چندان درست نیست ولی اون هم غذای بدی نمیشه و خوشمزه است . 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات