2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
😂😂😂😂😂یک لحظه فکر کردم میگی جای ما قهوه با نمک میخورن. چشام تیره و تار شد 

دیگه اگه قهوه با نمک بخورن من با سر میرم تو دیوار😫😫😫

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر موذی به من میگن اینجوری بچه هاتونو گول بزنین 

😂😂😂😂😂😂

جالب نعنا داغو نمیدونستم یه بار تست میکنم. یعنی مثلا مثل آش کشک اینجام آخرش نعنا داغ میریزین توش؟؟

اره اخر کار که میخوایم خاموش کنیم نعنا داغ میریزیم و ابغوره 5 دقیقه بعد خاموش میکنی

اش کشک جو رو میگین؟

خووووشبختی یعنی خدا هوای دلمو داره😍
هیچ وقت فکر نمیکردم شیربرنج اینقدر محبوب باشه

هرچیزی که سرش اختلاف پیش بیاد توی ایران محبوبه🤪🤪

مثل نواربهداشتی و پوشک توی شلوغی گرونی چندماه پیش🤣🤣🤣

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
امشب خواب شله و شیربرنج میبینم. شیربرنج زیاد مهم نیست. ولی شله  😋😋😋😋کی شه فردا افطار شه

تازه سحره کو تا افطار که شله بخری و کیف کنی

تا افطار همش ذکر اصلا شله خوشمزه نیست بگو 

هرچیزی که سرش اختلاف پیش بیاد توی ایران محبوبه🤪🤪 مثل نواربهداشتی و پوشک توی شلوغی گرونی چندماه پی ...

😂😂😂😂😂😂😂 

ای بابا بریم بخوابیم که این چیزا واسه فاطی تمون نمیشه. فردا کلی کار دارم شب همه ی دوستای گلم خوش خیل ...

مرررسی از حضورت گرمت 

خوابای بانمک ببینی عزیزم😍😍😍