2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه چیزی رو امتحان میکنم و کلا عاشق غذاهای مختلف شهر یاکشور های دیگه هستم 

فکر میکنم خوبه ادم افق دیدش رو باز کنه و به خوراک بقیه اه یا عق زدم نگه چون بهرحال ادم بی نزاکت به نظر میاد 

همه غذاهایی که نوشتین خوردم بجز دلمه سیرابی که خیلی مشتاقم امتحانش کنم

خورشت ماست خیلی باحاله نباید به چشم خورشت نگاه کرد بهش بیشتر دسر ماست هست به نظر من و طعم گس خوبی داره

همه چی رو بهم تعارف کردن امتحان کردم و خوشحالم از حس مزه های متنوع چه شور چه شیرین و ...

تنها غذایی که نتونستم امتحان کنم قورباغه سرخ شده بود خیلی سعی کردم ولی نشد 

دوستم که گفت مزه مرغ میده ولی استخونهای ریز داره 

حتی حلزون و اسب و .... هم امتحان کردم 

دنیا و جهان هستی خیلی متنوع هست 

من همه چیزی رو امتحان میکنم و کلا عاشق غذاهای مختلف شهر یاکشور های دیگه هستم  فکر میکنم خوبه ا ...

آفرین به شما. کسایی که اه و اوه می کنند کسایی هستند که تو یه جامعه کوچیک محبوس شدند و تموم سلیقه و ذائقه شون رو همین محیط محدود می سازه. به طور حتم سطح فکرشون هم به همین حد محدوده. 

منم عاشق اینم غذاهای متنوع رو امتحان کنم

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
توروخدا هرچی شیرینه رو با نمک نخورین😭😭😭😭

اخه شیر برنج این مدلی که شکر نداره ما م برنجو با شیر میخیسونیم بعدا میزاریم بپزه با سیاهدونه و زیره و اینطوریه که شیرین نیست با نمک میخورن.البته من هیچکدوم دوست ندارم چه شور چه شیرین

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
آفرین به شما. کسایی که اه و اوه می کنند کسایی هستند که تو یه جامعه کوچیک محبوس شدند و تموم سلیقه و ذ ...

واقعا همینجوره یا سنشون کمه 

من ناکفته نماند ادم شکمویی هستم و از غذا پختن هم لذت میبرم 

صفت خودتو ب دیگران نسبت نده عزیزم این صفت برازنده شماست؟ حتما قبلا اینکاری ک میگیو انجام دادی ک ...

فعلا که شما داری انجام میدی بااینکار شا رژ بقیه رو میگیری البته گدایی نیست دزدیه من خطم دائمه امتحان نکردم اما چیزی که نوشتی سرچ کردمو دیدم که کلاهبرداریه برات متاسفم واقعا 

چیزایی که ما میخوریم و‌خیلیم دوس داریم آبدوغ خیار با کشمش ساقه طلایی با خرما یه اشکنه هست اینجا د ...

بنه که خیلی خوشمزس

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا