2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
من که عاشقشم ولی اولین بار شنیدم بهش میگن دلمه ی سیرابی!ما برنج و ماش و عدس و سیب زمینی و زیره رو قا ...

خوشمزست

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
😂😂چون ازطعم شیر خوشم نمیومد باچای قاطیش میکردم 

هندی ها هم اینجوری میخورم 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چیه ماهم با نمک میخوریم حالم با شکر بهم میخوره مگه شله زرده شیرین باشه 

منم حالم بانمک بهم میخوره 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
نمیدونم، رستوران‌ خوبی‌ به نظر میومد. 

موافقم باهات منم تا حالا 3.4باری طعمشو چشیدم از مکانای مختلف اصلا خوشم نیومده

حال بهم زنه بنظرم 

حلیم بادمجونم اصلا خوشم نمیاد

همش میگم این ارد و زردچوبه و کشکه کجاش گوشته این😂😂😂

😍😍😍😍
عجیب ترین کله پاچه هست چجوری یه انسان می تونه زبون چشم مغز یه موجود دیگه رو بخوره  ادم یاد فی ...

زبون و مغز و چشم اشکال داره ولی گوشت تنش  رو میخورین اشکالی نداره ؟  

البته که من کله پاچه نمیخورم ! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

😲من خرم ابادیم نه من نه مامانم بهه عمررم نه دیدیم نه شنیدیم😲

واسه شهر ما نیست.

ما لرها معروفیم به کباب🤤🍗🥩

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

اینکه قرمه سبزی بدون رب میپزن 

واقعا بدطمعه ماچندتا ازبچه های فامیلمون قرمه سبزی نمیخوردن وبدشون میامد بعد خونه مامهمانی بودمامانم قرمه سبزی پخت به اصرارزیاد دوقاشق خوردن انقدرخوشسون اومدتاتهش خوردن و کلی دستورپخت دادیم اینواون اکثرشون رب نمیزدن خودشون گفتن برای همین خوش طعم نبوده 

البته ربم کم میریزیم ولی به مهرت اشپزبستگی داره که بدمزه ترین چیزوخوشمزه بپزه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من