2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107543 بازدید | 2677 پست

اونوقت یخ رو چیکار میکنن؟؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂

باورکن تازه به همه پیشنهاد میکردم امتحان کنن

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
پس طعم خورشت قیمه نمیده 😰😰😰😰

نه بهیچ عنوان. قیمه خب رب داره اصلا جالب نیس. حداقل من خودم که خراسانی هستم اصلا قیمه نریختم رو حلیمم. شایدم آشپزا اصطلاحا گفتن قیمه دیگه جا افتاده قیمه ربی میریزن رو حلیم... بعیدم نیس! 

پسر خاله بابام هروقت میاد خونمون رو میز صبحونه هرچی باشه قاطی میکنه سرمیکشه.یه بار چایی و شیر و عسل ...

وااااای یا خدا اسهال نشد؟؟

نه بهیچ عنوان. قیمه خب رب داره اصلا جالب نیس. حداقل من خودم که خراسانی هستم اصلا قیمه نریختم رو حلیم ...

منم در گیر همین رب هستم به نظرم سنخیت نداره با حلیم اصلا

چیزایی که ما میخوریم و‌خیلیم دوس داریم

آبدوغ خیار با کشمش

ساقه طلایی با خرما

یه اشکنه هست اینجا درست میکنن به اسم بنه، با میوه درختی بنام بنه یا همون پسته کوهی، خیلی خوشمزست

روغن شیره، تو روغن مقداری نون لواش تریت میکنن و مقداری تف میدت بعد شیره میریزن و توش و انقد تف میدن که شیره جذب نون بشه و میخورن اینم خیلی خوشمزه و مقوی مخصوصا برا ماه رمضون و زمستون

دیگه اینکه کشمش با عدس پلو

کاهو بجای سکنجبین با شیره یا سالاد کاهو با شیره

تخم مرغ با شیره یا خرما

شیربرنج با شیره

آش رشته رو به جای کشک با سرکه شیره میخورن

دیگه اگه یادم اومد بازم میگم

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍
سوشي كلي تركيبات داره اتفاقا اونم خيلي دوست دارم ذائقه ام كلا عوض شده

من به گوشت با دستکش دست میزنم فکر خوردن گوشت یا ماهی خام برام زجر آوره😭😭😭😭