2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا داشت !!!! عطر قرمه سبزی داشت !  با کرفس! ببین چی بود  ک من فقط آب خورشت رو   ...

عزیزم خورش کرفس بوده

تو خورش کرفس علاوه بر گوشت و کرفس ، سبزیجات دیگه هم میریزن و لوبیا .....اون سبزیجاتی که ریختن احتمالا توش شنبلیله هم بوده، واسه همین بوی قرمه سبزی میداده.

شنبلیله بهتره نریزن

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
ببین کله پاچه رو بپز.با ابش دمپخت درست کن گوشتا و اینارو هم بذار وسط برنج.فقط خیلی غذای سنگینیه.عالی ...

حتما خوشمزه میشه

سیرابی که خوشمزه هست...پلو هم که هر روز میخوریم

خب باهم خوب میشه حتما

سیرابی مثل گوشته دیگه، تازه مقوی تره

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
من خیییلی بدغذام برا همین بورانی نخوردم و اصلا نمیدونم چیه!!! اما سفره خونه که خییییلی هست ولی قلیون ...

سفره خونه های اینجا پلاس قلیونند. قلیون میخواستیم تو شهر به اون بزرگی نبود😮 اینجا تو هر پارکی سرویس قلیان دارند و قلیون خونه و سفره خونه که هیچ. زیاد نمیکشیم بخاطر بچم اما تو مسافرت و دورهمیا خوبه😉 

قرمه سبزی با تمام مشخصاتش جلوم گذاشتن  ولی  کرفس توش بود اگر اشتباه نکنم !!!😐😐

خب این عجیب نیس.خورشت کرفسه دیگه

خدا ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری...همه صاحب اولاد بشن صلوات.
قرمه سبزی با تمام مشخصاتش جلوم گذاشتن  ولی  کرفس توش بود اگر اشتباه نکنم !!!😐😐

😂😂😂

خب خورشت کرفسو اگه با گوشت قرمز درست کنی درست مثل قورمه سبزیه توش لوبیا و گوشت داره و سبزیشم بجا سبزی قورمه کرفسه و البته از قورمه خوشمزه تره😋

سالاد الويه با برنج🤦🏻‍♀️

من سالاد الویه درست کردم با ماست واسه دخترم که 15 ماهشه بعد یادم افتاد نون نداریم بهش با برنج دادم 😂 خدا منو ببخشه، ولی دوست داشت همشو خورد