2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107533 بازدید | 2677 پست
منم شنیدم همه میگن خوشمزه ست ولی برام قابل هضم نبود نتونستم امتحان کنم

مامان منم واسه بابام و داداشم و خودش تخم مرغ باشیره خرما درست میکرد خیلی هم دوس دارن ولی من نمیخورم

اما خود خرما رو با تخم مرغ اولین باره میشنوم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی فیلم ایرانی دیدم طرف رفت رستوران کوبیده سفارش داد بعد رو برنج سفیدش تخم مرغ خام شکست خورد

برنج باید گرم باشه

منم بچه بودم بابام این کار رو می کرد عق می زدیم. بعد یه بار بزور یه لقمه داد بهم  طعمش خوب بود.

بچه ها اش رشته حال منوبهم ميزنه  كلا اون رشته عاي كلفت و چندش..بااون لوبياها.. حالمو بهم ميزن ...

حرفت اصلا درست نیس

آش رشته چیزیه ک برا نذری میدن گناهه اینجورمیگی

چ دلنواز اومدم اما با ناز اومدم💃💃💃💃💃💃💃

من بستنی چوبی با نون بربری داغ خیلی دوست دارم .

شوهر خواهرم هم پفک با نوشابه خیلی دوست داره. 😐

شوهر خودمم گاهی وقتا پنیر با برنج میخوره که من اصلا دوست ندارم .

پدرشوهرم وقتی زنده بود حلوا شکری و برنج میخورد ، یعنی غذای مورد علاقه ش بود. موهاشم با تاید میشست تو حموم. 

تو شهر مایه رستوران بود قبلا: پیتزا قرمه سبزی - پیتزا کباب کوبیده - پیتزا قیمه و.... داشت حتی از تصورش هم حالم بهم میخورد-یه پلویی هم یه بار یه جا خوردم شکل گل بود به جای شوید توش دارچین زیادی پاشیده بودن با مرغ ریش شده اصلا خوب نبود-

جیرجیرک میخورن تو کرمان. فاجعه اس

عزیزم ما کرمانی هستیم و تا حالا همچین چیزی نشنیدم اینکه حالا یه جایی یه گروهی ملخ یا پشه یا هرچیز دیگه ای میخورن خواهشا به پای اون شهر نذارین اصلا منظورت از جیرجیرک چیه به نظر خودت همچین چیزی امکان داره؟

اگه بخوای دهن مردم رو بدوزی نخ کم میاری عزیزم  

من نوشابه با کیک میخورم😂😂😂😂😂

مامانم میگه تو خانوادشون خرما پلو میخورن😖

پفکم با ماست خوردم یه بار😂

سس میریزم توی سالاد شیرازی میخورم خیلی خوشمزه میشه.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یکی دیگه از خوردنیایی که خیلی خیلی دوست داشتم و دارم این هست که وقتی تو عروسی یا دور از جون عزا برنج زیاد میومد .برنج درشت ایرانی 

مامانم اون برنج و خوب دون دون میکرد ، کف سینی پهن میکرد میزاشت تو آفتاب تا خوب خشک خشک بشه . 

بعد اون برنجای خشک شده رو داخل ظرفای دربسته، مامانم که داخل کیسه پارچه ای نگهداری میکرد. 

موقع استفاده کمی روغن ته ماهی تابه میریخت ، تا خوب داغ شه .بعد یه مشت برنج داخل ماهی تابه میرختیم ، اون برنج پف میکرد. به هر مقدار که نیاز بود درست میکردیم . آخر سر موقع خوردن کمی شکر روی برنج میرختیم و هم میزدیم. خیلی خیلی خوشمزه میشد. اسمش هم پفک برنج بود😋🤗