2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107533 بازدید | 2677 پست
چه جالب واقعا تا چندروز پیش اصلا چنین چیزی نشنیده بودم

ان شاالله محرم و صفر بیاین مشهد، تست کنید، فوق العاده است

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه منم میخورم حال میده 🤗🤗😄😍

نون پنیر و خرما نون و پنیر و انگور یا انجیر واااااای خدا کی میشه عشقم بیاد خداااااا😭😭😭😭😭

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
همسایمون یه غذا درست میکنه فسنجون که توش بادنجان داره وسیر فراوان از همه عجیب تر اسمشو میگه دل درد ک ...

وای من عاشق این غذام

غذای شمالیه  

‏من حامل زخم‌های تمام نبردهایی هستم که از آنها طفره رفتم..
کاچی شووووور ؟؟؟؟  خب چرا اسمش کاچی بود پس ؟؟؟

تعجب کرد گفتم ماشیرین میخوریم

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
باباى من ماه رمضون هر چى سر سفره افطاره با هم ميخوره ديشب كتلتو گذاشت روى كيك روشم مربا ميريخت ميخور ...

ما گیلانی ها املت رو با برنج و ماهی شور و سیر میخوریم😍😍😍 خودمونو نباشیم براش .

گیلانی ها دست بالا کنن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

ما خورشت كرفس با نعنا جعفري سرخ شده درست ميكنيم بدون لوبيا قرمه سبزي هم كه سبزي خودش با لوبيا اما ديدم مادر شوهرم حالا يا تو قرمه سبزي كرفس ريخته بود يا برعكس تو كرفس لوبيا ريخته بود من خوشم نيومد يه بارم خونه من خورشت كرفس درست كرد توش سيب زميني ريخت 😂

منم خوابگاه بودم با دوستم هروقت گشنمون میشد میخوردیم    

واقعااااااااااا بد مزه  و عحیبه !

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله