2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
من عااااشق سیرابیم ولی نه با مواد دلمه آخه 

موادش که مث دلمه نیس برنجه و پیاز داغ فراوون بعضیا گوشت چرخ کرده هم میریزن با کمی لپه و ادویه جات واقعا عالی میشه،تو آب میپزه آبش هم تموم نمیشه میریزن رو برنج میخورن😋

اچی خوردم یجا اصن ارد رو تفت نداده بودن تو آب ریخته بود اصن نتونستم بخورم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

خورش ماست اگه اصولی درست بشه خوشمزست.تمامش از گوشت گردن گوسفند وماست چکیده وزعفرون درست شده حتما خوب درست نشده.وگرنه اینقدراهم بد نیست

خورش ماست اگه اصولی درست بشه خوشمزست.تمامش از گوشت گردن گوسفند وماست چکیده وزعفرون درست شده حتما خوب ...

فکر کنم چون با ماست چکیده درست میکنن خیلیا خوششون نمیاد..............منم یه جاخوردم دوست داشتم یه جا اصلا..........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
فکر کنم چون با ماست چکیده درست میکنن خیلیا خوششون نمیاد..............منم یه جاخوردم دوست داشتم یه جا ...

نه گلم به ماست چکیده ربط نداره.درست کردن این غذا سخته وکلا تمام مراحلش باید با کمک دست انجام بشه تا گوشت وماست به خورد هم بره.اگه بدمزه بوده شاید توی مراحل تهیش دقت نشده یا مودش بی کیفیت بوده

نه گلم به ماست چکیده ربط نداره.درست کردن این غذا سخته وکلا تمام مراحلش باید با کمک دست انجام بشه تا ...

ممکنه............وگرنه به قول شما این غذایی هست که تهیه اش سخته...........و بسیار پر هزینه در شرایط فعلی...........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

عزیزم حلیم نیست

شله مشهدی هست که روش قیمه میریزن....معرکه میشه.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.