2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزقرمه یه جور غذای کرمانی هست و فوق العاده خوشمزس، گوشت و نخود و سیب زمینی با سیر و پیاز و نمک ...

من درست کردم گردو هم ریختم  عالی بود

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃
دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

بعضی به این میگن کله گیپا  در یه منطقه از استان یزد بود مهمون بودیم این رو واسمون اوردن من دوست نداشتم

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

هم کاربریم حذف بشه هم کل تاپیکهام حذف بشه. نمیخوام اسمی از من توی این سایت بی انصاف بمونه. 

دیدم بعضی ها کاربری حذف میشه اما تاپیکهاشون هست برای من تاپیک ها رو هم حذف کن. قانون سایت چی هست نیست به من ربطی نداره. تاپیکهام خصوصی هستند نمیخوام بعد رفتنم تو سایت بمونه.

@نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_1    

@مونا_تهرانی    

مادر همسرم یه نوع شربت درست میکنه که برام خیلی عجیبه ولی خودشون خیلی دوست دارند فصل غوره،  آبغوره ی تازه  ی تازه رو با شکر ، آب و  درار (دلارشمالی) قاطی میکند و به عنوان نوشیدنی با غذا میخورند البته با آبغوره ای که تازه چند ساعت گرفته شده 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده