2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
ها بابا خیلیم بدمزه و گرون . همون سوپ خودمون بهتره

من یه بار شله خوردم البته مشهد نبودم یه جوری بود انگار حلیم و قیمه و آبگوشت رو تو هم ریختن هم زدن

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم ترکیبش با هم همون شله مشهدی میشه آره؟؟

مثلا تو یه ظرف پر حلیم یه ملاقه روش قیمه میریزیم واای عالیه ینی یه بار امتحان کن شله فرق داره البته رو شله هم قیمه میریزیم همینجوری

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
شما بنظرم سلیقتون عجیبه خوب خورشت کرفس طرز پختش عین همون قورمه سبزیه فقط بجای سبزی قورمه کرفس میریزن ...

دوست من

ذائقه ها متفاوت 🤗

بحث عجیب بودن من و دیگران هم نیست !

یه موقع شما یه غذای من درآوردی درست میکنید و عالی هم میشه ، با اینکه از رسپی خاصی هم تبعیت نکردین ! ولی یه موقع  یه غذای اصیل ؛ با چند تا حرکت ، طعم ناخوشایندی پیدا میکنه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

قبلا یادم نیس ولی این اواخر مادرشوهرم شام برنج و عدس و سویا و لوبیا سبز قاطی کرده کرده بود گذاشت جلومون 😷😷😷😷🤢🤢🤢🤢🤢 اصلا معده م ارور داد🤕😐 نتونستم بخورم فقط یه تیک ته دیگ خوردم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

آش سیرابی و آش خیار چنبل واقعا برام عجیب بود

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
نه بهیچ عنوان. قیمه خب رب داره اصلا جالب نیس. حداقل من خودم که خراسانی هستم اصلا قیمه نریختم رو حلیم ...

من مشهدم هرچی شله و حلیم خوردم والا قیمه داشته نه اینی ک شما میگی

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
فکر کنم ترکیبش با هم همون شله مشهدی میشه آره؟؟

نه شله مشهدی یه غذای دیگس که اونم‌قیمه داره البته منظور از قیمه با حلیم این نیست که مثه برنج و قیمه بخوریم نه تزئینش با قیمس روش یه ملاقه قیمه داره که هم میخوره هیچیش پیدا نیست شله هم همینطوره 

منم همیشه حلیم رو با شکر میخوردم اما زیاد شنیده بودم با نمک هم میخورن یه بار با نمک امتحان کردم دیدم عالیه.مادر شوهرم اینا حلیم رو با  کشک میخورن اونم امتحان کردم بد نبود

دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

ما خوزستانیهستیم دلمه سیرابی درست میکنیم میزاریم داخل کلهدپاچه بپزه اتقددددددر خوشمزس که داداشم بدغذا و حساسه عاشق این غذاست 

لرستان زندگی میکنم ندیدم کسی بپزه

اتفاقا دیروز هوس کرده بودم۰

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
شما تو خورشت کرفس چی میریزین؟ جدی سوال دارم سرچ هم کردم هرکی یه دستوری میده دیدم شما حساسی گفتم بپرس ...

در اصل کرفسه با گوشت ترشیش هم ابغوره میریرن 

ولی ما سبزی قورنه هم میریزیم با لوبیا اینه دلبخواهین

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗