2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
نه اصلا هیچکدومش حروم نمیشه انقد خوشمزس یبار امتحان کنین

منم خیلی دوس دارم امنحانش کنم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشید پور میگفت باید کتلت رو با چای شیرین بخوری

😂😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
   چرا فکر میکنید عجیب نیست شیرینی و شوری باهم دل پیچه نمی گیرید

آخه شیرینی کجابود😣😣😣کلاشکرنمیزنیم که بخوادشیرین بشه ازهمون اول بانمک پخته میشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
پس اعضای خونه رو بیدار کن که هیچی مهمتر از شکم نیست😋😅

یک ساعت دیگه بیدارمیشن و تلافی میکنم 😄😄

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
ساندویچ کالباس با چایی شیرینم خوردم خوبه 

کلا چایی شیرین باهمه چی میچسبه لههههنتیه خوشمزه😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
تو ک همه چی دوس  داری 😌😌😌😌😌

من عاشق خوراکیام و خوراکیای جدید برا همینه اینقدر تپلم 😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
وای وای تو خوابگاه دختر تبریزی بود گفت برم کاچی درست کنم ...اورد منم یه قاشق پر کردم گذاشتم دهنم اما ...

من که تبریزم اینو اولین بار اینجا خوندم. با عسل میپزیم ولی نمک نه.  دوستتم از استثنا بوده

دوستان خوب شد اینها را گفتید

یادم باشه در جلسات خواستگاری یکی از موارد تفاهمی مزاج غذایی باشه

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
بله عزیزم به برنج میزنیم ،اما به شیر برنج هرگز  فکر کن دو تا مزه شیرین را بیای نمک بزنی مثل ا ...

😊😊😊😊😊

حتما امتحان کن ماکلی غذا باشیر داریم که توش نمکه

یه نوع فرنی هم با نمک داریم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
😂😂چون ازطعم شیر خوشم نمیومد باچای قاطیش میکردم 

نه برا من یه روز میخواستم برم مدرسه گیر داده بودم شیرکاکائو میخوام بعد مامانم گفت کاکائو نداریم منم کوتاه نمیومدم آخرش چایی ریخت تو شیر گفت بیا بخور واینجوری شد که من عاشق چایی شیر شدم😊😋

این نیز بگذرد...