2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
یه همسایه داشتیم یادش بخیر  آش دوغ درست میکرد توش کوکو سبزی درست میکرد خورد میکرد مینداخت 🤗 ...

چه باحال

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه،،داشتم مینوشتما،،شمالی هستی؟

باع چیو مینوشتی ن باو شمالی نیستم

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
همسایمون اهل رشت بود برامون پلو سفید آورد با یه کاسه زیتون پرورده ما فکر کردیم خورشتشو یادش رفته اما ...

😂😂😂😂😂😂😂

اینا چی بود گفتی 😟😟😟😟 توضیح بده لطفا

لتیروک یه نون هست که توی روغن سرخ میشه و ما برای خیرات امواتمون میدیم اکثرا دوست دارن 

آش گندم یا آش حسین معمولا تو محرمها یا ایام شهادت پخته میشه که گندم و گوشت و عدس و نخود و لوبیا هست و پختنش خیلی طول میکشه یک شبانه روز و خب با نمک و فلفل خورده میشه 

برگ انگور هم خب چون من و تب تو یه شهریم پرسیدم اگه اون خریده از کجا خرید کرده چون من امسال نتونستم برگ انگور خوب گیر بیارم

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
همسایمون اهل رشت بود برامون پلو سفید آورد با یه کاسه زیتون پرورده ما فکر کردیم خورشتشو یادش رفته اما ...

مطمئنی ؟ آخه ما یه نازخاتون داریم بابرنج میخوریم ولی زیتون نداره با بادمجون درست میشه 

فقط خدا
دوستان من تخم مرغ آبپز رو با سس کچاب میخورم شوهرم عق عق میکنه بنظر شما عجیبه؟!! 😎

یادش بخیر من راهنمایی بودم نیمرو با سس کچاب میخوردم الان حالم بد میشه از یادآوریش😫😫😫😫

منم ازبچگی اینکارو میکنم تاالان ، شوهرم اولین بار دید اینجوری شد🤤🤤

دقیقا منم عین شما از بچگی عادتمه شوهرمم تعجب میکنه میگه اینو چجوری میخوری

این نیز بگذرد...                                   
شکر چیه ۵زیزم خود شیر سه نوع قند داره ،برنج خودش نشاسته و قند داره دل درد نمیگیرید 

نه ما از بدو تولد همینجوری میخوریم

اولین بار امسال با شکر خوردم اصلا نپسندیدم

یعنی شما هیچوقت به برنجتون نمک نمیزنین یا سیب زمینی؟؟؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

😂😂😂اره منم رشتی ام،،این طرفا قدیمی ترا صبحونه کته وته دیگ میزنن با چایی شیرین،،برنج وترب میخورن،،برنج وپیاز،برنج وزیتون وباقلی وسیرتر،