2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

[QUOTE=92079986]دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...[/QUOTE

Man  nokaro  mokhlese  hamvatanaye  loremun  hastam  va  mordeye  marameshunam  va  asheghe  tabiate  zibaye  ostaneshun  

Ama  ba  arze  puzesh  bayad  begam  ghiafeye  in  ghza  Mano  yadet

Beyze

Endakht

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گوشت خام را میشه خورد اما گوشت مرغ اگه خام باشه سمیه. مراقب باش

سمی که نیست ولی ممکنه مریضی منتقل بشه منم سعی میکنم نخورم ولی گاهی نگاهی و ....

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
بله عزيزم اتفاقا ما از يك رستوران خيلي گرون تو تهران خريديم يكي دو سال پيش ظرف كمتر از يك كيلو   ...

خب شله هم پر گوشت و حبوبات دیگه و باید بانمک و قیمه خورده شه. اصلا طور دیگه ای نمیشه. نمیدونم چرا بعضیا تعجب کردن.

من آش جو با سیرابی هم‌خوردم فکر میکردم بد باشه ولی عاالی بود 😍😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

مادرشوهرم اینا تو ماکارانیشون جزغاله ریختن نتونستم بخورم😣

توی آش رشته آب زرشک میریزن و میخورن😣

طالب رو تیکه تیه میکنن توش شکر میریزن قاطی میکنن نون ریز میکنن میخورن😥

بازم بگم؟

خب شله هم پر گوشت و حبوبات دیگه و باید بانمک و قیمه خورده شه. اصلا طور دیگه ای نمیشه. نمیدونم چرا بع ...

چه جالب منم آش رشته با سبزی نخوردم. انوقت گلم سبزی آشم میریزی توش؟اصلا میشه موادشو برام لیست کنی ببینم چی داره؟

چند روز پیش همسایه مون یچیزی آورد نفهمیدیم چی بود

شبیه حلیم بود توش عدس و لوبیا قرمز داشت پر از فلفل سیاه بود روشم قیمه ریخته بود

گفتم حتما حلیم عدسه ولی اون لوبیاقرمزا چی بودن 😂😂😂 آخه قیمه چراااا؟؟؟ دیگه هرجوری بود خوردیم

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
والا ماهم عربیم ولی تا حالا نه دیده بودم نه شنیده بودم حالم بد شد از خوندش چه برسه.. 

آره واقعا کاری به حرامیش نداره چندشه خیلی تو ماهواره دیدم سوسیس خون گاو هم داشتن و با چه ولعی میخوردن نمیدونم کدوم کشور بود

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂