2777
2789

من پسرمو وقتی ۲۴ سالم بود بدنیا آوردم ، خودم دیگه قصد بارداری ندارم ولی شوهرم داره دیوونه ام میکنه از همون اول میگفت یکی دیگه بیاریم من زیر بار نرفتم ، الان دیگه زیادی میگه هی واسم دلیل و برهان میاره که بچه بزرگ میشه تنهاست گناه داره یدونه بچه نیست ، حقیقتأ من در خودم نمیبینم دوباره مادر بشم چون احساس میکنم واسه بچه وقت نمیزارم و گناه دارن، از طرفی الان سی سالمه بخوام بچه بیارم حداقل دو سه سال طول میکشه تا اقدام کنم و حاملگی و... میشم سی و سه سال ، بنظرم تفاوت سنیم با بچه خیلی زیاد میشه بچه مادر جوون نیاز داره، تو دوراهی بدی گیر کردم از طرفی اصرار شوهرم و دلیل هایی که میاره ، از طرفی تفاوت سنی و روحیات خودم و اقتصاد که نمیدونم بتونم واسش آینده ای بسازم یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ و ۲۸

اگه فکر می‌کنی بالاخره به بچه دوم تن میدی و انجامش میدی نه بخاطر سن خودت که بخاطر فاصله سنی بین بچه ها زودتر اقدام کن ،چون هر چی این فاصله بیشتر میشه رابطه شون از شکل خواهر برادری در میاد ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان اقدام کنی ۳ سال طول میکشه؟چرا؟فوقش ی آزمایش و سونو میدی خیلی طول بکشه ۶ ماه

خب الان که نمیخوام اقدام کنم سال بعد اقدام کنم ، از طرفی بچه اولم یک سال و نیم طول کشید تا حامله شدم