2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
دنبلان گوسفند...😅به اونجاشم رحم نمیکنن بدبختو

نگو نگو چندش تر از اینم مگه هست چرا میگن خوشمزست و رودست نداره😭😭😭🤢🤢🤢

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

دلم خواست فکر کنم خوشمزه باشه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لنگرودی ها و حومه آش رشته رو با قیمه میخورن  بجای کشک روش قیمه میریزن  من عاشق باقلوا با ...

ای خدااااا دوباره قیمه آخه چرااااا😫😫😫

داییم صدف دریایی میخوره

من که خودم نیمرو با خرما و گردو خیلی دوست دارم

پفک با بستنی هم خیلی خوبه

خورشت ماست بستگی داره کی درست کنه

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
خورش ماست رو منم ک اصفهانی ام فقط از دو تا مغازه میخرم.بقیه جاها بدمزه درست میکنن  بستگی داره ...

بله عزيزم اتفاقا ما از يك رستوران خيلي گرون تو تهران خريديم يكي دو سال پيش ظرف كمتر از يك كيلو  رو چهل ميداد خوردم ديدم شيرينه اعصابم خورد شد چرا آخه شيرين حيف گوشت 

دلمه سیرابی ما بهش میگیم گیپا غذای خوشمزه و پر طرفدار ماست مخصوصا اگه کله پاچه بپزیم گیپا هم قاطیش میندازیم بپزه خوشمزه است

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
منم یه دوست دارم خیلی معذرت میخوام ب ا س ن مرغو و روده گوسفندو کباب میکنه میخوره باباشم تو شیر نون ...

دنبالچه ی مرغ رو خیلیا تو سوپ میریزن و دوست دارن بخصوص قدیمیا

تخم مرغ با چای شیرین بابام میخوره براصبحانه

بچه ک بودم عاشقش بودم صبحونه مورد علاقم

تازه لقمه نیمرو رو میکردم تو چای شیرینه بعد میخوردم🤪🤪😂😂😂

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
نگو نگو چندش تر از اینم مگه هست چرا میگن خوشمزست و رودست نداره😭😭😭🤢🤢🤢

من میخورم😐😐

اتفاقا خوشمزست😂😂

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.