2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
من تو آش رشتم همون اولش گوشت چرخ کرده میریزم با پیاز تفت میدم بنظرم خوب میشه

من نخوردم با گوشت حالا شاید چرخ کرده بهتر باشه 

اون گوشتا تیکه ای بود 😒 از یه غذای دیگه تازه، حالم گرفته شد دیگه مگه می تونستم بخورم

خدایا شکرت
نه من پارسال یه ساقه طلایی خوردم هنوز تشنمه

Damet  garm    

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آش شله قلمکار هم مال ماست اصلا هرچی که خوشمزست و عجیبه واس ماست😅😅

من آش شله قلمکار نخوردم ولی حتما خوشمزست. شماهم اومدی مشهد برو از یک رستوران خوب یکم شله بگیر بزن بر بدن ببیت از خوردنش سیر نمیشی.تا سرحد ترکیدن آدم میخوره.بشرط اینکه از جای خوب بگیری چون بعضیا متقلبن و برای اینکه ارزونتر دربیاد از گوشت گوسفندش میزنن

تو یه شهر موقع کشتن گوسفند ، یه کاسه میگیرن زیر گردنش خونها میریزه اون تو بعد میذارن لخته شه بعد با ...

🤐😖😖من دیگ حرفی ندارم

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
بله عزيزم اتفاقا ما از يك رستوران خيلي گرون تو تهران خريديم يكي دو سال پيش ظرف كمتر از يك كيلو   ...

اونقدر شیرین منم دوس ندارم باید ب اندازه باشه ک حال آدم بد نشه.من خورش ماست ک دوس دارم خیلیییی کم شیرین اصلا مزشو نمیفهمم خیلی خوشمزس

من تو اینستا دیدم یکی رو حلیم قیمه می ریخت میخورد میگفت خیلی خوشمزس میگفت اکثر مشهد یا اینجور میخورن

من باید حلیمم پر قیمه باشه بخورم شکر م پرررررر بزنم قشنگ شیرین شه 😋😋😋😋

اقاهوس کرددددم😧😧😧😧

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤

یه بار تو ارومیه تو خیابون بند ماکارونی با بیف استرو گانف خوردیم البته اسمش یه چیز عجیب غریب بود .. یعنی اشغال بوداا . اههههه . الانم یاد میوفته حالم به هم میخوره

خدایا ازت عاقبت به خیری و خوشبختی و سلامتی گل پسرام رو میخوام  

2213]آها یادم اومد همسایمون کله های ماهی رو خورشت درست میکنه با برنج میخورن یه خورشت آبدار ...[/QUOTE]

واااای نگو من ماهی کله داشته درستش نمیکنم حالم بد میشه دوتا چشم نگاهم کنن منم سرخشون کنم😭😭😰😰

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

خانم خوشگلا من از چند هفته پیش با نی نی سایت آشنا شدم تازه امروز موفق شدم عضو بشم خیلی خوشحالم از این بابت ولی متاسفانه وارد نیستم میشه راهنماییم کنید .👧

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊