2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
قرمه سبزی با تمام مشخصاتش جلوم گذاشتن  ولی  کرفس توش بود اگر اشتباه نکنم !!!😐😐

ما هم همین طوری درست میکنیم مگه باید چجوری باشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حرام نبود من گوشت خوک هم دوست دارم امتحان کنم چون خیلی میگن خوشمزست البته شایدم چندشم بشه نخورم ...

ااینجا همه چی حرامه نمیدونم اصلا چرا برام مهم نیست خودشون خورودن دیدن لذیذه حرامش کردن فردا لخت خوابیدن زیر‌کولرم حرام میکنن

من نخود گوشت آبگوشت رو میذارم یخچال سرد بشه با چای شیرین میخورم شوهرم عوق میزنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
حالا خوبه نون توش تیلیت نکرده😂😂😂😂

یه همسایه داشتیم یه پسر عقب مونده ذهنی داشت صبونه چایی شیرینو‌میریخت تو کاسه توش تون تریت میکرد با پنیر و میداد پسره بخوده با قاشق

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍
یه سال پیش مادربزرگم شیربرنج با نمک خورد یه سال میشه ک شیربرنج نخوردم

منم با نمك ميخورم

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞

عاشق خوراک لوبیا با ماست موسیرم

مادرشوهرمینا صبحونه شیر تلیت میکنن😖

شوهرم ابگوشت با برنج دوس داره

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
مادرشوهرم تو اب دوغ خیار گوجه میریزه یسری دیگه واقعا داشت حالم بهم میخورد انقد عوق زدم که نگو 

چه چندش

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞

یه چیز بگم میدونم ممکنه چندشتون بشه ولی من یه بار با جاریم رفته بودیم گردش خواستیم جوجه سیخ بزنیم یه تیکه سینه خام که سسی بود رو خورد گفت امتحان کن چون منم خام خواری هم میکنم امتحان کردم واقعا طرفدارش شدم یه وقتای از رو هوس یه پر نازک میخورم اما هنوز به جز شماها کسی نمیدونه 😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم