2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
لوبیا داشت !!!! عطر قرمه سبزی داشت !  با کرفس! ببین چی بود  ک من فقط آب خورشت رو   ...

خب خورشت کرفسه دیگه منم درست میکنم یکم معمولا سبزی قرمه توش میریزن دقیقا دستور پخت قورمه هست 

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تو شهرهای مختلف زندگی کردم ..همه چی دیدم و دیگه عجیب نیست برام..خیلی هاشو امتحان کردم ..عادته دیگه

ساندویچ نون و خیار..پنیر مربا..هندوانه و برنج..خربزه و نون..تخم مرغ با خرما و ماست..سالاد کشمش با کلم و سس..سیرابی با عدس...گوجه سبز تو همه خورشت ها..شلیل درسته تو ابگوشت..عدسی با کرفس..فسنجون با گردوی درسته..

خب خورشت کرفسه دیگه منم درست میکنم یکم معمولا سبزی قرمه توش میریزن دقیقا دستور پخت قورمه هست 

خورش کرفس با نعناع جعفری درست میشه البته بعضی ها هم ممکنه توش لوبیا بریزند اما اصل خورش کرفس فقط نعناع جعفریه ،نه سبزی قرمه داره و نه لوبیا . می تونید تو نت هم سرچ کنید .اصلا عطر و طعم بی نظیر خورش کرفس به خاطد نعناع جعفریشه 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

[QUOTE=92125713]اره خیلی هم طرفدار داره سیرابی رو تیکه تیکه می کنن تو هر کدوم رو پر می کنن و میدوزن و تو اب کله پاچه ...[/QUOنمیدونم والا ولی این از قدیم یکی از غذاهای معروف خرم آبادع

و خدایی که به شدت کافیست.......
خورش کرفس با نعناع جعفری درست میشه البته بعضی ها هم ممکنه توش لوبیا بریزند اما اصل خورش کرفس فقط نعن ...

میدونم ولی ظاهرش خیلی شبیه قورمه هست مثل قورمه سبزی که هر شهر یه مدل درست میکنن کرفسم همینجوره من چند مدلش خوردم 

یعنی واقعا بورانی جزو غذاهای خاصتونه؟ من عااااشق اصفهانم اما دفعه آخر کل اصفهانو گشتیم یه قلیون خانه ...

من خیییلی بدغذام برا همین بورانی نخوردم و اصلا نمیدونم چیه!!! اما سفره خونه که خییییلی هست ولی قلیون که ممنوعه..سفره خونه سنتی خییلی زیااااااده ..از آشنا بپرسین قشن. آدرس میدن

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
میدونم ولی ظاهرش خیلی شبیه قورمه هست مثل قورمه سبزی که هر شهر یه مدل درست میکنن کرفسم همینجوره من چن ...

باه می دونم عزیزم . من منظورم اصل خورش بود که اینطوریه 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

حلیم با شکر و نمک هی نگید.اینها دو تا غذای متفاوت هستن. من هر دو تاش دیدم و خوردم و خوشمزه بوده. حلیم با نمک مثل فرض کنید سوپی که با گوشت و گندم درست میشه عالیه. حلیم با شکر هم گندم و گوشت بدون نمک هست و چون نمک نداره با شکر خوشمزه هست. 

مادر شوهر من تو کله پاچه گوجه و نخود میریزه وای ایقد بد مزس توآش دوق کله پاچه کنگر نخود فرنگی  میریزن و خیلی غذای عجیب دیگه پنیرم با مربا میخورن

کله پاچه با برنج

تن ماهی تو الویه

زیره تو لوبیاپلو(البته خیلیا میریزن چون من از زیره بدم میاد تا عمر دارم یادم نمیره اون غذارو)

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
من تو اینستا دیدم یکی رو حلیم قیمه می ریخت میخورد میگفت خیلی خوشمزس میگفت اکثر مشهد یا اینجور میخورن

عالیه😋

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

تو باقالی پلو ،باقالیا با پوست بود

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت