2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
یه سال پیش مادربزرگم شیربرنج با نمک خورد یه سال میشه ک شیربرنج نخوردم

وا 

ما کلا شیر برنجو با نمک میخوریم

اصلا درک نمیکنم چطوری با شکر میخورید

😥😥😥😥😣

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورشت کرفس لوبیا دارد آیا و اما و شاید و چرا؟؟

خورشت کرفس لوبیا نداره ولی بعضیا لوبیا میزنن توش

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
وا  ما کلا شیر برنجو با نمک میخوریم اصلا درک نمیکنم چطوری با شکر میخورید 😥😥😥😥😣

چون شیربرنج ما گلاب و هل و شکر داره و روش دارچین هم میریزن

حليمم با نمك ميخوريم 😋

ای غلاغ نمکی😒😒😒😂😂😂

چرااونوقت گریه؟

چون دلم خواست😊😊😊😊😂😂😂😂

چون شیربرنج ما گلاب و هل و شکر داره و روش دارچین هم میریزن

ولی خیلی خال بهم زن میشه اخه مگه میشه برنج رو با شکر خورد

ایییییییی

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
فکر کن قدیمیا گوشت رو هم تازه تازه تو هاون میکوبیدن واسه هرغذا چقدر وقت و انرژی میبرد

اره خیلی حوصله داشتن البته  نداشتن امکانات باعث شده بود به این درجه ازصبوری برسن 

برای سلامتی دخترم دعاکنید
همه جا هست خیلی جدیدا شنیدم من خودم عاشق قیمه هستم ولی نمیتونم با حلیم امتحان کنم😟

اخه اونقدر که نیست قیمه ش که بدمزه بشه😁😁

رو هر بشقاب کلا یکی دو قاشق دیگه😄😄😄

مثلا از بیرون سطل حلیم که میخریم

روش چند قاشق میریزن

گاهی هم قیمه ش بدون رب هست😄😄😄

دارچین هم میریزن برا تزیین

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
امضاتم انجام دادم😁

جوووون غلاغو ببین جون بابا 😂😂😂😂😂😂

اره خیلی حوصله داشتن البته  نداشتن امکانات باعث شده بود به این درجه ازصبوری برسن

ما یه غدا درست میکنیم که همه موادش هم آمادس انگار شاهکار قرن رو کردیم😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅

حلیم بدون قیمه خورده نمیشه ؟!!!!😂😂😂😂

نه🤣🤣🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ولی خیلی خال بهم زن میشه اخه مگه میشه برنج رو با شکر خورد ایییییییی

حتما میشه که ما میخوریم😊😊😊😊