2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست
لامصب کته انقدر قشنگ درست میکنن .طعمش با ماست خالی هم عالیه.وای دیگه از خورشت بوقلمون نگم باالوچه می ...

برنج ایرانی کته بشه خالی خالی آدم کیف میکنه بخوره جه برسه با خورشت و مخلفات دیگه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
ما اینجور درست میکنیم عالللللیه باید بخوری فقط دلنه برگ مو رو اخر سر بعد پخت تو روغن سرخ میکنیم

وااای نه نگو توروخدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم رفته تو فکر گرفتم اقامت ترکیه 

هرجاش میرین استامبول ادانا انتپ نرین خیلی خطرناکه واسه مهاجرا.قتل توش زیاد میشه.مرسین .یالوا انتالیا خیلی خوبه.شهرای کورد نشین قانون مندترن دزدی و تجاوز و قتل خیلی کمتره.هرچندقتل ناموسی هست ولی واسه مهاجرا خوبه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
چه حوصله ای میخواد پیچیدن سیرابی و دوختنش

اره قدیم هاخیلی حوصله داشتن مثل الان نیست که همه اش دنبال خوردن فست فود هستن 

قبلا بچه هاتلف میشدن ازبیماری هایی مثل سرخرک الان بزرگ هامی میرد به خاطرسکته وسرطان وکه همش برمیگرده به غذاهاشون

برای سلامتی دخترم دعاکنید
هرجاش میرین استامبول ادانا انتپ نرین خیلی خطرناکه واسه مهاجرا.قتل توش زیاد میشه.مرسین .یالوا انتالیا ...

واااای اتفاقا نظرش استانبوله

دهسال پیش عروسی برادر شوهرم سلف بود لای شام عروسی  بندری هم بود تو سلف.خدایی خیلی خوشمزه بود اونجوری بندری نخوردم تاحالا هرچی هم سعی کردم درست کنم نشد که نشد.کل غذاهارو خاهرشوهرم پخته بود

اره قدیم هاخیلی حوصله داشتن مثل الان نیست که همه اش دنبال خوردن فست فود هستن  قبلا بچه هاتلف م ...

فکر کن قدیمیا گوشت رو هم تازه تازه تو هاون میکوبیدن واسه هرغذا چقدر وقت و انرژی میبرد

دهسال پیش عروسی برادر شوهرم سلف بود لای شام عروسی  بندری هم بود تو سلف.خدایی خیلی خوشمزه بود او ...

چه عالی آفرین

واااای اتفاقا نظرش استانبوله

بدترین شهر هست واسه مهاجرا.ب زبون تورکی میگن عرقجی.یعنی فارسیش نمیدونم دقیق چی میشه فکرکنم نژادپرست.خیلی دزدی گروگانگیری و قتل میشه .بجاش انکارا خیلی خوبه.مردمش بافرهنگ و متمدن هستن

بدترین شهر هست واسه مهاجرا.ب زبون تورکی میگن عرقجی.یعنی فارسیش نمیدونم دقیق چی میشه فکرکنم نژادپرست. ...

مررسی از اطلاعاتت عزیزم 

چه عالی آفرین

از لحاظ زن بودن و زندگی و اشپزی شماره یک بود.ولی پدرمنو دراورد دماغش تو زندگیم بود خداروشکر طلاق گرفتم.هرچندبدترینشون هم شوهرپدرسگ خودم بود

ما هميشه با نمك ميخوريم😂

غلاغ تو دیگه چرا😂😂😂😂