2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

برای این تاپیک گزارش بزنید ممنون نمیدونم چرا هرررکار میکنم نمیترکه خدایا...

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=92184855]من مسابقه شرکت کردم همینجوری درست کردم و واقعا مزه شله مشهدی میداد خوشمزه و کشدار. یکی از داورا مشهد ...[/QUOTE

نه گلم داوره یا توهم زده بوده یا از حسودیش به شما رای نداده. هرجا بگه مسخرش میکنن. بادمجون چه ربطی به شله داره 

خدا نکنه دزدی مثل تو عزیزم باشی اون تیکه کلاممه 😌 باشه تو خوبی برو خدا شفات بده 

دزد خودتی و جد و آبادت ، معلوم نیس کی هستی و کجا بزرگ شدی ، فک کنم خیلی خوب تو دزدی سررشته داری ، کافر همه را به کیش خود پندارد. 

دزد خودتی و جد و آبادت ، معلوم نیس کی هستی و کجا بزرگ شدی ، فک کنم خیلی خوب تو دزدی سررشته داری ، کا ...

ولم کن تو رو خدا از اینکه گفتم دزدیه کسی استفاده نکرد سوختی چرا سر من خالی میکنی برو تو رو خدا یه جا دیگه سفره تو پهن کن 😕

چند دقیقه قبل شبکه مستند یه برنامه داشت نشون می داد یه آقایی آشپزی میکرد ماهی فسنجون پخت. من تا حالا ندیده بودم گفت غذای ماه رمضون شمالیاس

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
گور ماست . که ترکیب ماست و شیره ولی خوشمزس 

بابای منم میخورد از اینا. ماست و شکر هم میخورد 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
وای شوهرم دوس داره نگووو😁 خودم نمیخورم اما چون راحته به دلم نشسته😄

اتفاقا خوشمزه است و‌مقوی، من وقتی خونه بابام بودم و‌پریود میشدم مامانم واسم اینو‌درست میکرد

ساندویچ و پیتزای مغز و زبون...تلفیقین ایرانی نیستن کامل فک کنم    

من عاااااشق پیتزا مغزم و زبانم  بخدا هر دفعه واسه خودشسفارش میداد من سر میز عوق میزدم تا یه بار با اصرار خوردم دیگه الان چند سالع به جز پیتزا مغز و زبان هیچ پیتزایی نمی خورم

گذشتن از تو آسون نیس....
به ولله قسم باز بیاید بحث حلیم با نمک یا شکر رو راه بندازید خودمو میکشما

برام یه سوال پیش اومده، کدوم خوشمزه تره با شکر یا با نمک. پیشنهاد سومی هم هست که نه شکر بریزیم و نه نمک😄

واقعا زشته که درباره ی غذاها انقدر بد حرف میزنید.توی هرشهری یه مدل غذا مرسومه و به ذائقه افراد اون ش ...

وای آره، یکی از دوستهای خواهرم بهش یه اش کلم یاد داده بود شبیه آش رشته، خیلی خوشمزه بود.