2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

ساندویچ و پیتزای مغز و زبون...تلفیقین ایرانی نیستن کامل فک کنم  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال پیش مادربزرگم شیربرنج با نمک خورد یه سال میشه ک شیربرنج نخوردم

منم با نمک میخورم.تازه حلیمم با نمک میخورم.مگه چشه😒😒

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
اون میشه خورشت کرفس اتفاقا خوشمزست که

لوبیا داشت !!!!

عطر قرمه سبزی داشت ! 

با کرفس!

ببین چی بود  ک من فقط آب خورشت رو  ذره ذره می ریختم رو برنجم ک رنگ داشته باشه و هی بهم نگن  چرا داری برنج خالی میخوری 😒😒

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
یه سال پیش مادربزرگم شیربرنج با نمک خورد یه سال میشه ک شیربرنج نخوردم

منم بانمک میخورم😓😆😆

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
حلیم باقیمه

فکر کنم ترکیبش با هم همون شله مشهدی میشه آره؟؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
کله پاچه پلو😳😳😳 دلمه سیرابی😒😒😒😒

کله پاچه پلو مامان من درست میکنه هرچی میگم مادر من عشق من عزیزمن نکن ولی باز تو کتش نمیره

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
اینجا که هستم خرچنگ و سوسک و ملخ رو خیلی راحت میل میکندد تازه با ملچ و مولوچ 😞

کره هستی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن