2777
2789

سلام 

مشکلم حاد نیست فقط ممنون میشم یکم راهنماییم کنین چیکار کنم خسته شدم

تو ی زندگی ای هستم که خودم مرد خودمم.خرج خودم و بچمو در میارم با سه نوع کار خونگی ک میکنم ۸ساله ازدواج کردم،۶ساله که کارمو شروع کردم شوهرم چون همیشه منو مستقل دیده هیچ نوع خرجی نمیده ینی میگه بگو تا بدم من از گفتن خوشم نمیاد خودش باید بدونه که ما با آب و هوا زندگی نمیکنیم.چند بار هم گفتم ولی یا نمیده یا میگه این کارتم برو بخر.هیچ نوع ماهیانه ای ندارم

تکیه گاهت خدا باشد و بس ... او فقط "واقعیست"⭐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقامادرمنم اینطوربوده پدرمم پولداربوده ولی فقط خریدخونه که مادرم میکردونمیداد تقصیرخودته من هرچی به مادرم میگم خوب درخواستشو بازورونازبگو میگه نمیتونم خودش بایدبدونه!!!

تو حیاط مادر شوهرم خونه داریم هیچ وقت مستقل نبودم و حالا حالا ها نمیشه که بشم

غذا خوردنم یجا ست دو تا پسر بیشتر نیستن این بهونشونه که مادر و پدرشون رو ول نکنن بردار شوهمم طبقه دوم مان

من کارم زیاده نمیتونم کمکی برای غذا درست کردن خونه مادر شوهرم بکنم یعنی اون درست میکنه برای ظهر و من سعی میکنم شام ب عهدم باشه ولی رفتارش یجوریه ک انگار سر سفره آماده میرم جاریم چون بیکاره بیشتر کمک می‌کنه و عزیز تره براشون

از این شرایط دارم عذاب میکشم

نمیدونم چیکار کنم شوهرمو دوست دارم.خوبی داره ول بدی هم زیاد داره

تنبله چون ی آدم مستقلم نمی‌خوام هزار بار ی حرفو بزنم سعی میکنم خودم انجام بدم کاریو و اون هیچ کاری نمیکنه ن از مالی ن از معنوی ی آدم تو دار که حتی ابراز علاقه بلد نیست

خسته شدم خیلیی

تا حالا تو این ۸سال ی بار مسافرت دو نفره نرفتیم همیشه خانواده محترمشم بودن درسته وسیله نداریم ولی من حتی ب اتوبوسشم راضی بودم ک نبردم الانم ماشین بابام هست ک خیلی راحت میتونم بر دارم ولی باز هیچی ب هیچی

میدونم زیاد تایپ کردم شاید خیلی هاتون نخونین و رد شین ولی نوشتم ک سبک شم

خب تقصیر خودته لیست خرید بهش بده از اول اشتباه کردی گلم

میدونم از اول اشتباه کردم 

نباید اینقدر مستقل می‌بودم که الان زورش بیاد خرج کنه 

تو این ۸سال هرساله کارشو عوض کرده الان با سرمایه بالاش سوپری داره ک چون اولشه سود دهی ندارم آنچنان

عزیزم زندگی مشترک اسمش روشه

یعنی چی خوشم نمیاد بگم

باید بگی

اصلا نه بده نه غرورتو زیر سوال بردی

خیلیم گفتنش منطقی و عاقلانس

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
نمیدونم چیکار کنم شوهرمو دوست دارم.خوبی داره ول بدی هم زیاد داره تنبله چون ی آدم مستقلم نمی‌خوام هز ...

رمز دوم برا کارت شوهرت درس کن چیزی خاستی برا خودت کارت ب کارت کن 

مگه مجبوری کار کنی اخه عجبب

دارم کار میکنم پولمو جم کنم خونه درست کنیم مستقل شم نمی‌خوام تا ابد تو ی خونه کوچیک پیش مادرشوهرم باشم 

اگه ب شوهرم باشه میخواد تا ابد همینجا زندگی کنه 

نمیدونم چیکار کنم شوهرمو دوست دارم.خوبی داره ول بدی هم زیاد داره تنبله چون ی آدم مستقلم نمی‌خوام هز ...

چرا رد شیم عزیزم

حق داری

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......